Stûv

De Essentie van het vuur

Nieuwe Stûv houthaarden met gekleurde kaders

De mooie inbouwhaarden uit de Stûv 22 serie hebben een architecturale vormgeving en kunnen worden voorzien van een kader of frontpaneel in vele kleuren, soorten en maten. En elke keer komen er weer prachtige nieuwe mogelijkheden bij. Zo past deze haard bij elk interieur en zijn er voor architecten geen grenzen meer voor het inrichten van een ruimte.

Personaliseer je houthaard

De haard laat zich volledig integreren. Zo zijn er kaders in staal of glas in verschillende kleuren, maar je kan ook kiezen voor een afwerkingskader waar je zelf andere materialen in kan plaatsen zoals natuursteen, ethernit, hout of zink. De verscheidenheid aan materialen en kleuren voor de wand, maken het mogelijk om de haard te personaliseren en volledig te integreren in het interieur. De glazen ruit is volledig openschuifbaar. De Stûv 22 haarden kunnen volledig in de muur ingebouwd worden of nu ook op een lage meubel of sokkel geplaatst worden.

Stuv houthaard 22-90 met bijpassend wit kader #haard #houthaard #stuv

Stuv 22-90

De Stûv 22 familie wordt in hoog temo uitgebreid. Het enkelzijdige model was al verkrijgbaar met een breedte van 70 cm, 90 cm en 110 cm en binnenkort presenteert Stûv op Batibouw twee nieuwe formaten. De dubbelzijdige doorkijkhaarden 22/110 DF en 22/90 DF. De dubbelzijdige haarden kunnen dienen als scheiding of verbindingselement tussen twee ruimtes. Het vlammenspel is langs beide zijden zichtbaar via de openschuifbare ruit. De Stûv 22 haarden combineren de gezelligheid van een open haard met de efficiëntie van een gesloten haard.

Doorkijkhaard als ruimteverdeler. Schitterende houthaard Stuv 22/110 met verschillende kaders verkrijgbaar #houthaard #doorkijkhaard #haard #stuv

Stuv 22-/110 DF doorkijkhaard

Voorbeelden Stûv 22 met verschillende kaders

De Stuv 22 is een hoog rendement toestel dat gemakkelijk in gebruik is. Deze haard laat zich door een simpele luchtschuif erg goed regelen. Je kunt er voluit mee stoken maar ook een rustig vuurtje mee creëren. En het glas blijft altijd mooi schoon! Er is ook een mogelijkheid om hem aan te sluiten op de buitenlucht. We zetten nog een paar voorbeelden van deze mooie haard voor je op een rij.

Stuv houthaard 22-70 met bijpassend kader #haard #houthaard #stuv

Stuv houthaard 22-70 met bijpassend frontpaneel #haard #houthaard #stuv

Stuv inbouwhaard 22-110 met bijpassend frontpaneel #haard #houthaard #stuv

Mocht de haard als open haard worden gebruikt dan heeft hij veel verse verbrandingslucht nodig. Door deze buitenlucht aansluiting hebben huizen die goed geïsoleerd zijn of voorzien zijn van een ventilatie systeem daar geen last van.

Onderhoud, gebruik, bediening en schoonmaken is eenvoudig en staat niets in de weg. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan!

BROCHURE AANVRAGEN

Stûv -
Stûv

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen