pinterest
Haarden met holografisch vuur - Bathyscafocus Holographik

Haarden met holografisch vuur - Bathyscafocus Holographik

Een haard of kachel met holografisch vuur is enorm sfeervol en heeft veel mooie voordelen. Omdat de haarden geen rook produceren, hebben ze geen schoorsteen of ventilatie nodig. Dat maakt dat deze toestellen een veilige optie zijn voor binnenshuis, vooral in appartementen en ruimtes waar open haarden niet geïnstalleerd kunnen worden. Lees hieronder meer over de voordelen van deze holografische haarden.

FotoHaarden met holografisch vuur - Bathyscafocus Holographik

Realistisch vuur

Een haard met holografisch vuur zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer in huis. Het vuur ziet er realistisch uit en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur. Zo creëer je de sfeer van een traditionele haard, zonder de nadelen ervan. De nieuwste designhaarden met holografisch vuur zijn het neusje van de zalm en worden ook wel 'de haarden van de toekomst' genoemd, zoals de BATHYSCAFOCUS HOLOGRAPHIK® van Focus. Deze draaibare haard is geschikt voor elk interieur en heeft een uniek holografisch systeem, waarbij vlammen in 3D spelen over natuurlijke keramische houtblokken. Verbluffend realistisch, versterkt door het vertrouwde geluid van een knapperend houtvuur.

Energie-efficient

Holographik®-haarden hebben geen brandstoftoevoer en zijn zonder uitstoot ook heel energie-efficiënt. Zo gebruikt de Focus haard minder dan 30 Watt en dus zo goed als geen elektriciteit. Er is alleen een stopcontact nodig, waardoor de haard vrijwel overal geïnstalleerd kan worden. Omdat de elektrisch aangedreven haard geen vonken heeft en daarom geen risico vormt op brand, is hij perfect geschikt voor een slaapkamer of gemeenschappelijke ruimte. Het rookkanaal is puur decoratief en de lengte kan worden aangepast aan elke plafondhoogte. 

FotoHaarden met holografisch vuur - Bathyscafocus Holographik

Holografische haarden kunnen meestal worden geïnstalleerd zonder professionele hulp. Dit is vooral handig voor mensen die geen bouwkundige aanpassingen willen maken aan hun huis of appartement. 

Bathyscafocus HOLOGRAPHIK

De nieuwste, holografische haard van FOCUS is verkrijgbaar in zwart of wit en 80° draaibaar, zodat het vuur van verschillende kanten zichtbaar is. De hanghaarden zijn het antwoord voor iedereen die van een vuur wil genieten in ruimtes die normaliter niet geschikt zijn voor een open haard. Meer weten over de Focus haarden? Vraag hier informatie aan of bezoek Focus-fireplaces.com 

Focus

Create beyond convention

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen