pinterest
De positieve effecten van stralingswarmte bij astma

De positieve effecten van stralingswarmte bij astma

De stralingswarmte van speksteenkachels heeft een positief effect op mensen met astma. De stralingswarmte zou zorgen voor een verbeterde leefkwaliteit en een verlaagd geneesmiddelengebruik. Daarom mogen speksteenkachels in Finland het label van de Astma- en Allergievereniging gebruiken.

FotoDe positieve effecten van stralingswarmte bij astma

Onderzoek onder astmatici

Steeds meer mensen met astma bevestigen de effecten van stralingswarmte. Op 135 bevraagde gezinnen waarvan minstens één gezinslid leidt aan astma, meldt 91,15 % een positief effect van stralingswarmte. Uiteraard dienen we steeds voorzichtig te zijn met dit soort resultaten, want een enquête is nog geen wetenschappelijk onderzoek. Toch staat de kennis over het effect van stralingswarmte ver genoeg om alvast een idee te vormen over de achterliggende mechanismen.

De effecten van stralingswarmte

Stralingswarmte heeft de eigenschap de muren van de woning uit te drogen, waardoor schimmels en huismijten geen kans krijgen. De stabielere luchtvochtigheid voorkomt irritatie van de luchtwegen door te droge of te vochtige lucht. De verminderde luchtbeweging bij stralingswarmte zorgt ervoor dat de stofconcentraties in de kamerlucht lager liggen. Er is geen stofschroei in tegenstelling tot bij luchtverwarming. Geschroeid stof is sterk irriterend voor de luchtwegen.

Informatie aanvragen bij NunnaUuni

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen