pinterest
Waarom juist dit rookgaskanaal wordt aangeraden

Waarom juist dit rookgaskanaal wordt aangeraden

Als je niet zorgvuldig omgaat met de regels die gelden voor een open haard, is het risico op ongelukken groot. Denk aan een schoorsteenbrand of erger. Voor houtkachels en openhaarden produceert Schiedel Metaloterm het Metaloterm® AT Rookgaskanaal* dat zo is ontworpen dat je veilig en zonder risico's van koolmonoxidevergiftiging en brand je haard stookt.

Veilig systeem

Elke kachel kent risico's. Simpelweg omdat er rookgassen vrijkomen. Ook een pelletkachel, een traditionele open haard en een CV-ketel. Je moet er niet aan denken als er iets mis gaat en de rook het huis niet verlaat, omdat de rookgasafvoer het laat afweten. Koolmonoxidevergiftiging en brand kunnen het gevolg zijn.

Het juiste rookkanaal zorgt voor een onvervangbare sfeer en gezelligheid thuis. Het systeem dat Schiedel Metaloterm produceert, voldoet aan de hoogste normen voor lekdichtheid. Om dat te bewerkstelligen past Schiedel Metaloterm enorm hoogwaardige roestvrijstaallegeringen toe voor alle typen aansluitingen en toestellen, zodat het risico op een eventueel gat uit wordt gebannen.

FotoWaarom juist dit rookgaskanaal wordt aangeraden

De warmte van de houtkachel komt tot zijn volste recht met de efficiëntie en veiligheid van Metaloterm® Design rookgasafvoeren. Stijlvolle elementen die naadloos op elkaar aansluiten.

Natuurlijk is het lastig om te weten of je voor de juiste rookgasafvoer hebt gekozen. Voor 100% zekerheid over jouw bouwsituatie kun je het beste advies inwinnen van een vakkundige installateur van haarden en rookgasafvoeren. Voor elk toestel zijn er namelijk verschillende installatie-opties, afhankelijk van welk type woning je hebt, wat voor dak er op zit en waar je wil dat de rookgasafvoer in je woning gemonteerd wordt.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan. Of kijk voor meer informatie hier op de website van Metaloterm.

Informatie aanvragen bij Schiedel Benelux

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen