pinterest
De houtkachel als design object

De houtkachel als design object

Genieten van een fijn houtvuur en een warme kamer zijn over het algemeen de wensen die we vaak horen bij het uitzoeken van een houtkachel. Met de opkomende liefde voor de keramische kachel kunnen we daar nog een pré aan toevoegen: design!


FotoDe houtkachel als design object

De kachel als kunstobject

De functionaliteit van een houtkachel is duidelijk, maar het oog wil ook wat. Zeker wanneer de kachel een prominente plek in ons interieur inneemt. Met de Italiaanse design collectie keramische houtkachels van La Castellamonte haal je ook een kunstobject in huis. De kachels worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Met vakkundige handen worden de kachels naar wens geproduceerd en gedecoreerd. De kachels uit de klassieke en moderne lijn zijn in verschillende formaten, uitvoeringen en kleuren te verkrijgen.

FotoDe houtkachel als design object

Sfeervol aan en uit

De verbrandingstechniek van keramische kachels doet niet veel onder van die van speksteenkachels. De kachel neemt sneller warmte op en geeft je direct warmte. Ook geven ze dezelfde heerlijke stralingswarmte. Ook de keramische design pelletkachels zijn blikvangers en zorgen voor sfeervolle warmte in huis.

FotoDe houtkachel als design object

Art of Fire

De liefde voor sfeerverwarming met keramische kachels wordt steeds groter. De vraag naar houtkachels met een unieke look, passend bij de hedendaagse interieurwensen, groeit steeds verder in Nederland. Logisch, een keramische kachel is duurzaam, milieuvriendelijk en ziet er fantastisch uit. Door de kleine, handmatige productie krijgt iedere kachel een uniek uiterlijk, die voldoet aan de de EcoDesign 2022 wetgeving.

Bekijk hier de product pagina van Art of Fire of bezoek de website.Art of Fire

A warm Welcome!

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen