Openhaarden Centrum Deurne

Florijn 5
5751 PC DEURNE

Tel: 0493-312614
Fax:

http://www.ohcdeurne.nl info@ohcdeurne.nl

OPENHAARDEN CENTRUM DEURNE Openhaarden Centrum Deurne ook bekend onder de naam OHC Deurne is sinds 1906 leverancier van alle producten op het gebied van Sfeerverwarming.

Na zich jarenlang in de Kerkstraat te hebben gevestigd is de showroom van OHC Deurne tegenwoordig te vinden op het industrieterrein Rijt West van Deurne waar het een grote showroom heeft van 1200 m2.

In deze showroom vind u alles op het gebied van haarden en kachels zoals: - Houtkachels - CV Houtkachels - Gashaarden - Gaskachels - Speksteenkachels - Pelletkachels - Elektrische haarden - Schouwen - Zeer grote voorraad aansluit materialen - Dubbelwandig roestvrijstalen kachelpijp

Bent u op zoek naar een haard of kachel maar u weet niet wat de mogelijkheden binnen uw situatie zijn?

Geen enkel probleem, kom dan vrijblijvend langs in onze showroom en laat u door de medewerkers van OHC Deurne inlichten naar de mogelijkheden in uw situatie.

Wanneer u liever een afspraak maakt zodat u in onze showroom meteen aan de beurt bent op uw gewenste tijdstip dan kunt u naar de website van OHC Deurne gaan http://ohcdeurne.nl/ontwerp-op-maat/ om daar alvast een afspraak in te plannen.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom met een kop koffie en een haardvuur op de achtergrond.

Merken

Altech
Barbas
Bell-fires
DDG CV haarden
De Hoeken
Dik Geurts
Dru
Edilkamin
Flam
Gijsen Stijlschouwen
Handol Houtkachels
Harrie Leenders
Have
Horseflame
Hwam houtkachels
Janus Houtkachels
Kombifire
Olymberyl
Quadra-Fire
Reny
Ruby Fires
Ruegg
Spartherm
Tulp
Varde Ovne
Wiking
SVG Lid

DE Lid