Wil jij graag naar Twente verhuizen?

Ten tijde van de pandemie, hebben heel veel mensen uit de grotere steden ontdekt dat de buitenregio’s ook heel veel mogelijkheden te bieden hebben. Veel mensen uit de Randstad hebben gemerkt dat het fijn is om landelijker te wonen, niet in het minst omdat dit vaak ook veel goedkoper is. Mocht jij ook de stap willen zetten van een van de grotere steden, naar Twente, dan hebben wij nog een aantal handige tips voor je. Als je namelijk weet wie je moet benaderen om je droomhuis te vinden, dan zul je zien dat het niet alleen sneller lukt, maar ook voor een betere prijs. 

Een droomhuis in Enschede? 

Als je graag landelijker wilt gaan wonen, maar niet gelijk uit de stad wilt gaan, dan is Enschede een goede optie. Deze stad heeft heel veel te bieden en toch ben je ook zo in de natuur. Mocht je graag willen weten of hier nog mooie woningen te koop staan, neem dan eens contact op met een makelaar Enschede. Een lokale makelaar kan je namelijk goed laten zien wat er momenteel aangeboden wordt. Bovendien weet een makelaar vaak al welke woningen in de verkoop gedaan zullen worden, zodat je net even meer weet dan je concurrentie. Geef daarom je wensen aan bij je lokale makelaar en zodra er een woning beschikbaar komt die aan jouw wensen voldoet, zul je een seintje krijgen. Zo hoef je niet zelf voortdurend online te zoeken naar nieuwe huizen want dan ben je toch al vaak te laat. 

Geniet van de rust in Hengelo

Wie ooit in Hengelo geweest is, zal aangenaam verrast zijn. Hier kun je heel veel mooie statige huizen vinden en bovendien is er in Hengelo zelf ook heel veel te doen. Het is dan ook de ideale combinatie van rust en ruimte zonder dat je verveeld zult raken. Pak de fiets en geniet van de mooie natuur of maak een wandeling in de bossen. Als je graag in deze regio een woning wilt, kun je een makelaar Hengelo in de arm nemen. Deze kan je laten zien wat er momenteel te koop staat en kan ook met je meegaan tijdens bezichtigingen. Daar kun je je voordeel mee doen omdat twee paar ogen altijd meer zien dan een. 

Heb jij de perfecte woning gevonden? 

Heb jij de woning gevonden waar je van droomde? Dan is het tijd om een bod uit te brengen. De markt verandert momenteel en daarom is het goed om met je makelaar te overleggen wat een goed bod is. Je moet niet te laag gaan zitten, maar ook zeker niet meer te veel overbieden. Die tijden zijn namelijk geweest. Je makelaar kan precies laten zien wat een redelijk bod is waardoor je zeker kunt zijn dat de tegenpartij jou ook serieus zal nemen.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen