Geef jouw haard een nieuw aanzien

Houd jij van die rustieke uitstraling? Dan vind je het vast fijn om een open haard in huis te hebben. Openhaarden zijn al lange tijd te vinden in de Nederlandse huizen en worden op den duur steeds vaker geïnnoveerd. Van het vervangen van houtblokken door gas tot een digitale afbeelding van een haard. Er zijn verschillende soorten openhaarden op de markt, maar als jij jouw ultieme open haard hebt gekozen dan kun je je openhaard ook nog eens gaan versieren. Je leest in dit artikel hoe jij je nieuwe open haard versiert of juist je oude open haard in een nieuw jasje steekt, ongeacht wat voor open haard het is!

Riverdale woonaccessoires

Riverdale is een woonaccessoire merk dat ideaal is voor het versieren van je openhaard. Dit komt doordat het een rustieke look geeft. Hier staan de riverdale woonaccessoires bekend om! Rustieke kaarsen, vazen en andere dergelijke dingen. Schaf bijvoorbeeld de riverdale kussens aan om voor de openhaard te leggen. Zo kan je lekker op de kussens zitten terwijl je geniet van het vuur. Vergeet daarbij ook niet een deken aan te schaffen om over je schoot te leggen of om knus samen onder te liggen. Naast alles voor comfort kan je er ook voor kiezen een aantal kaarsen en vazen aan te schaffen. Deze kan je op de gevel van de open haard zetten om meer sfeer te creëren. Koppel de riverdale vazen met gedroogde bloemen voor een extra mooi resultaat. Let wel op dat je alle spullen een veilige afstand van het vuur zet, zodat deze geen vlam kunnen vatten. 

Verf je openhaard!

Wil je de look van je open haard drastisch veranderen? Dan kan je er ook voor kiezen om je open haard te verven. Hiervoor moet je je open haard eerst goed schoonmaken, zodat deze stof vrij is. Wanneer je dit eenmaal hebt gedaan is het tijd om je open haard te verven. Kies een kleur die goed bij je interieur past en een verf die hittebestendig is. Wanneer je geen hitte bestendige verf kiest is de kans groot dat de verf er uiteindelijk afschilfert. Dit wil je voorkomen en je wilt je open haard ook gewoon kunnen blijven gebruiken! Bij jouw dichtstbijzijnde bouwmarkt of online in de webshops kun jij hittebestendige verf aanschaffen!

Verander van open haard

We hebben het al kort in de inleiding besproken, maar het aanpassen van je open haard is ook zeker mogelijk om je open haard een nieuwe look te geven. Heb je bijvoorbeeld een open haard die gebruik maakt van hout? Dan kan je er ook voor kiezen je open haard om te laten bouwen naar een gashaard en vice versa natuurlijk! Beide soorten open haard hebben namelijk een andere sfeer, waardoor het voor sommige veel fijner is om een gashaard in huis te hebben en voor andere een houthaard.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen