Trendy keukens met haarden: de nieuwe woonkamer trend

Nu de dagen korter beginnen te worden en de temperaturen beginnen te dalen, ben je vast en zeker op zoek naar leuke manieren om veel sfeer en gezelligheid in huis aan te brengen. Op het moment dat je de keuken gaat renoveren of gaat verbouwen, is het toevoegen van een haard aan het ontwerp zeker het overwegen waard. Want ook al maak je er tijdens de zomermaanden misschien niet veel gebruik van, in de herfst en de winter is het een van de meest sfeervolle elementen in huis. Het is de hoogste tijd om je hier wat verder in te verdiepen.

Een keuken met een haard zorgt meteen voor erg veel gezelligheid

Je merkt het direct als de keuken met haard is gerealiseerd. Je hebt een ware blikvanger in huis gehaald die meteen zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een luxe granieten keukenblad van Nieuwenhuis Keukens voor een landelijke of moderne woonstijl. Een haard is in tal van formaten te verkrijgen, zodat er voor ieder type keuken een passend ontwerp is te realiseren. Weet je op dit moment al erg goed wat voor soort haard je het liefste terug laat komen in de keuken bij jou in huis?

Verschillende designs voor verschillende soorten woonstijlen

Je merkt het al erg snel op het moment dat je een aantal showroomkeukens gaat bekijken. Als het aankomt op een keuken met een haard, zijn er tal van designs te verkrijgen voor diverse soorten woonstijlen. Op deze manier is een keuken met haard ook in verschillende soorten prijsklassen te verkrijgen. Breng dus van tevoren altijd even in kaart wat voor bedrag je graag aan de renovatie of de verbouwing in huis uit wenst te geven.

Ga enkel voor het beste van het beste en kies voor een keuken met haard op maat

Ben je overtuigd van de voordelen die een keuken met haard je te bieden heeft? En zie je dit ontwerp al helemaal voor je bij jou in huis? Dan is het een goed idee om snel een keer een bezoek aan een keukenwinkel te brengen. Hier ben je altijd zeker van het mooiste maatwerk, waardoor het ontwerp voor de volle 100% tot zijn recht komt in huis. Ook kan een gespecialiseerde medewerker de keuken perfect intekenen via een erg handig ontwerpprogramma, zodat je meteen een goed beeld krijgt van het totaalplaatje. 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen