pinterest
Relaxte bed routines met een openhaard

Relaxte bed routines met een openhaard

Iedereen heeft wel een routine voordat hij of zij naar bed gaat. Dit kan zijn dat je elke avond relaxed een serie kijkt, of dat je volledig met je hoofd in een goed boek zit en verwarmd wordt door het zitten naast een open haard. Anderen gaan weer graag in bad of nemen een warme douche voor het slapen gaan. Maar wat als je al deze routines kunt combineren door in bad te gaan met een goed boek, liggend naast een open haard. In dit artikel lees je hoe dit kan, zodat jouw avond routine nog relaxter wordt en je optimaal kunt ontspannen voor het slapen gaan.

Badkamer combineren met openhaard

Tegenwoordig zijn er enorm veel opties die je kan toevoegen aan de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een UV lamp die aangaat terwijl je aan het douchen bent. Zo wordt je bruin terwijl je onder de douche staat. Daarnaast is het ook mogelijk om een open haard in de badkamer te plaatsen. Meestal is dit geen echte open haard, maar wordt er een elektrische haard ge├»nstalleerd die vooral als sfeer doeleinde wordt gebruikt. Terwijl je onder de douche staat of aan het baden bent, krijg je een warm gevoel van de sfeerhaard. Dit maakt het kijken van een serie of het lezen van een boek nog relaxter terwijl je in bad zit. 

Verschillende routines

Naast de genoemde routines zijn er uiteraard nog andere routines die gedaan kunnen worden. Het douchen of baden werkt natuurlijk heerlijk ontspannend. Maar zo kan er ook ontspanning worden gezocht in het aansteken van geurkaarsen, zodat de woonruimte wordt voorzien van een kalmerende geur. Daarnaast kan je voor het slapen luisteren naar je favoriete muziek, of een interessante podcast. Of je besluit nog voor een uurtje je pc of console op te starten voor je favoriete game. Iedereen heeft zo zijn eigen routines voor het slapen gaan. Welke dit is, is afhankelijk wat voor jou het beste werkt.

Goede slaap is belangrijk om de volgende dag weer het optimale uit de dag te halen. Een goede nachtroutine die ontspannend en relaxerend werkt, is daarom essentieel als je het resultaat wilt stimuleren. En welke routine voor jou het beste werkt, dat merk je snel genoeg tijdens het uitproberen van de verschillende routines. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen