Krijg meer luxe met een cinewall

Heb je al eens gehoord van een cinewall? Het is een van de nieuwste trends in het interieur. Dit komt mede door de luxe die deze muur uitstraalt. Het plaatsen van de muur zorgt ervoor dat je een goede plek hebt voor jouw tv, zonder dat deze in de weg staat en je jouw woonkamer vrijer in kan richten. Het plaatsen van deze muur en alle onderdelen behoeft wel enige kennis van zaken. Je moet er daarom voor zorgen dat je alle werkzaamheden voor jezelf op een rij zet. Welke keuzes moet je maken om zoveel mogelijk uit je woonkamer te halen? 

Meer orde in de woonkamer realiseren

Bij een cinewall draait het allemaal om het verkrijgen van luxe en orde in de woonkamer. Een tv in de woonkamer kan namelijk niet alleen ontspanning opleveren, maar zorgt in sommige gevallen ook voor een rommelige sfeer. Dit komt mede door het tv-meubel dat je plaatst om de tv en alle andere benodigdheden op te plaatsen. Door gebruik te maken van de muur en de tv hierin te plaatsen, voorkom je dat je een gedesorganiseerde woonkamer krijgt. Hierdoor kan je meer genieten van de rust die de kamer uitstraalt. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het kiezen van de muur voor de cinewall! 

De juiste plaatsing van de muur bepalen

Bij de tv muur is het van belang dat je als eerste kijkt naar de muur waarop je deze wilt plaatsen. Het is namelijk van belang dat je jouw woonkamer alsnog op de gewenste manier in kan richten. Afhankelijk van de muur die je kiest, krijg je te maken met bepaalde afmetingen. Je kan de afmetingen te allen tijde met de professional bespreken, zodat je nieuwe adviezen krijgt. Nadat alles duidelijk is, komt een eerste concept op papier te staan. Plaats je bijvoorbeeld de televisie boven de haard, dan zie je precies waar de tv in de muur komt en waar je de open haard hebt zitten. Jouw nieuwe muur kan dan snel in jouw woning komen te staan. 

Begin met werkzaamheden

Als eenmaal alles bepaald is, kan het plaatsen van de tv muur beginnen. De professional bouwt alles vanaf het begin voor jou op, zodat je zelf geen werkzaamheden meer uit hoeft te voeren. Ook kan de professional zorgen voor de gewenste aansluitingen. Je kan direct gebruik maken van de tv en open haard en weer heerlijk ontspannen. De muur nog meer aan jouw interieur aanpassen? Dan kan je het oppervlak eenvoudig van de gewenste kleur voorzien. Iedere tint is mogelijk en bij een verandering van het interieur pas je de muur direct weer aan. Jij hoeft alleen nog maar te genieten van de luxe van de nieuwe tv muur! 

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen