pinterest
Fotobehang in combinatie met een haard

Fotobehang in combinatie met een haard

Wanneer je graag een mooi behang op de muur wilt hebben maar ook een haard hebt. Dan biedt fotobehang misschien wel de juiste optie voor jou. Zo kun je met fotobehang veel kanten op. In deze blog gaan we het eerst hebben over fotobehang zelf. En daarna gaan we in op fotobehang in combinatie met een haard

Wat is fotobehang

Fotobehang is een behang waar een foto of een illustratie op afgebeeld staat. Fotobehang biedt meer verschillende mogelijkheden dan normaal behang. Waar normaal behang van een egale kleur tot aan een patroon op het behang gaat, kun je bij fotobehang een volledig natuurlandschap op het behang krijgen. Zo heb je bijvoorbeeld ook fotobehang met dieren of met beroemde schilderijen. Door de mogelijkheden die fotobehang biedt kun je een ruimte meer levendig maken. Fotobehang is wel moeilijker te plaatsen dan normaal behang, maar het resultaat is het zeker waard. 

De mogelijkheden van fotobehang

Naast dat fotobehang als het gaat om afbeeldingen al veel mogelijkheden biedt, zijn er hiernaast nog meer mogelijkheden die geboden worden door fotobehang. Zo kun je naast het uitkiezen van een bestaande foto voor op het behang, ook een fotobehang eigen foto nemen. Zo kun je volledig een persoonlijke draai geven aan het behang voor aan de muur. 

En om er nog een grotere draai aan te geven kun je ook een andere vorm behang nemen. Normaal gesproken is fotobehang rechthoekig waarmee het de hele muur bedekt, of een deel van de muur. Maar je kunt ook voor een cirkel fotobehang kiezen, ook bij de cirkel kun je een eigen foto kiezen. Naast de vorm kun je ook het formaat zelf bepalen, je kunt namelijk gemakkelijk fotobehang in de gewenste maat laten printen. Zodat je er zeker van bent dat de foto perfect op de muur past.

Fotobehang met een haard

Wanneer je een haard hebt kan een mooie foto boven de haard een mooie toevoeging zijn. Voor boven de haard is een kleiner fotobehang beter dan een foto over de gehele muur, aangezien een haard zelf ook sfeer brengt binnen de kamer. Daarom wil je een subtiele foto hebben voor bij de haard, zodat de haard niet wegvalt doordat het fotobehang te opvallend wordt. 

Daarom kun je voor boven de haard het beste een cirkel fotobehang plaatsen, of een klein rechthoekig fotobehang. Maar dit is afhankelijk van de foto zelf en hoe deze is afgewerkt. Zo kun je een subtiele foto boven de haard plaatsen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen