De ideale opstelling rondom de haard

De ideale opstelling rondom de haard #haard #meubels #interieur #wonen

Zo zorg je voor de fijnste zitgelegenheid rondom je haard

Wil je graag de ideale opstelling rondom je haard creëren? Welke meubels je in een meubelzaak uitkiest en voor de ruimte rondom de open haard gebruikt, is sfeerbepalend. Wij hebben enkele ideeën gevonden waarmee je een sfeervolle ruimte rondom de open haard kunt creëren. Lees snel verder en ontdek welke ideeën we voor je in petto hebben.

De familieopstelling

De familieopstelling is zeker een goed idee. Zorg ervoor dat er meubilair rondom de open haard aanwezig is waar je boeken, speelgoed en games kunt opbergen, zoals kasten van De Groot wonen. Plaats een groot tapijt op de grond en een paar stijlvolle poefs. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor de kinderen om lekker te spelen en te ontspannen voor de open haard.

De sociale opstelling

Je kunt ook kiezen voor de sociale opstelling. Hierbij zorg je ervoor dat er verschillende zitgelegenheden zijn aan weerszijden van je haard. Plaats hier stoelen, loveseats, modulaire banken en voetbankjes. Ook een schommelstoel of hangmat toevoegen zorgt voor een speels element in de ruimte. Deze opstelling nodigt zeker uit tot gezellige gesprekken en fijne avonden met vrienden op de bank.

De leesruimte

Je kunt ook een leesruimte rondom de haard creëren waar je je even terug kunt trekken uit de drukke chaos van de dag. Plaats je favoriete loungestoelen aan beide kanten van de haard, zodat je jezelf hier heerlijk terug kunt trekken met een kop koffie en laptop om een leuke film op te kijken.

De thuisbios

Je kunt er ook voor kiezen om de tv boven de haard te plaatsen en een thuisbios te creëren. Kies bij voorkeur voor een groot televisiescherm waarop je je favoriete series kunt kijken, filmavonden met vrienden voor kunt organiseren of benefietvoorstellingen kunt organiseren. Zorg voor knus en comfortabel meubilair rondom de haard om de ideale bioscoopsfeer te creëren.

De mancave

Rondom je haard kun je ook een mancave creëren. Ga hierbij voor een traditionele zithoek met stoelen, een bank en een koffietafel en plaats een bar met veel barkrukken en veel staplekken. Zo kun je mooi naar de haard kijken en ondertussen genieten van een biertje.
Vergeet niet een mooie tv boven de haard of in de buurt hiervan te plaatsen, zodat jij en je vrienden kunnen genieten van mooie voetbalwedstrijden, de Formule 1 of andere gave wedstrijden.

Weet jij al welke opstelling je voor de open haard gaat plaatsen? Bekijk eens onze verschillende ideeën en maak je keuze.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen