pinterest

4 slimme producten voor buiten

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je tuin weer klaar te maken voor het buitenleven. Wil je het dit jaar eens anders aanpakken en je tuin voorzien van slimme technologie? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog delen we 4 slimme producten die je tuin niet alleen mooier maken, maar ook nog eens handiger en efficiënter. 

Slimme tuinsproeiers

Slimme tuinsproeiers zijn een geweldige manier om je tuin te voorzien van de juiste hoeveelheid water zonder dat je er zelf aan hoeft te denken. Deze apparaten maken gebruik van slimme sensoren om te bepalen wanneer je tuin water nodig heeft en kunnen zelfs worden geprogrammeerd om rekening te houden met het weer en de tijd van de dag. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ook water. Ook kun je sommige slimme tuinsproeiers op afstand bedienen met je smartphone, zodat je altijd controle hebt over je besproeiing, waar je ook bent. Met slimme tuinsproeiers heb je altijd een prachtige en gezonde tuin, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Slimme verlichting voor buiten

Slimme verlichting voor buiten is niet alleen handig, maar kan ook zorgen voor sfeer en gezelligheid in je tuin. Met slimme verlichting kun je buitenlampen op afstand bedienen en programmeren, zodat je altijd de juiste verlichting hebt wanneer je het nodig hebt. Tevens kun je met sommige slimme verlichtingssystemen de verlichting automatisch aanpassen op basis van beweging of de tijd van de dag. Dit kan niet alleen bijdragen aan de veiligheid van je huis, maar ook zorgen voor een mooie ambiance in je tuin. Met een wandlamp op batterijen heb je altijd de perfecte sfeer voor elke gelegenheid, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

Slimme grasmaaiers

Niet iedereen vindt gras maaien een leuke klus, maar met een slimme grasmaaier wordt dit een stuk gemakkelijker. Slimme grasmaaiers maken gebruik van sensoren om de contouren van je tuin te herkennen en kunnen zelfs worden geprogrammeerd om op bepaalde tijden te maaien. Dit betekent dat je je niet langer zorgen hoeft te maken over het maaien van het gras en meer tijd hebt om te genieten van je tuin. Bovendien kun je sommige slimme grasmaaiers op afstand bedienen met je smartphone of stemassistent. Met slimme grasmaaiers hoef je je geen zorgen meer te maken over het onderhoud van je tuin en heb je meer tijd om te ontspannen en te genieten van je buitenruimte.

Slimme stekkers voor buiten

Slimme stekkers voor buiten zijn een handige manier om al je buitenapparatuur te bedienen. Deze slimme stekkers maken het mogelijk om de stroomtoevoer naar je buitenverlichting, tuinsproeiers, fonteinen en andere buitenapparatuur op afstand te bedienen. Je kunt ze zelfs programmeren om op bepaalde tijden in- en uit te schakelen. Dit bespaart niet alleen energie, maar geeft je ook meer controle over je buitenruimte. Ook kun je sommige slimme stekkers op afstand bedienen met je smartphone of stemassistent, zodat je altijd de controle hebt, waar je ook bent. Met een slimme stekker buiten kun je gemakkelijk en efficiënter je buiten apparaten bedienen en besparen op je energierekening.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen