Energie zuinige houtkachel ILD 10

Deze vrijstaande houtkachel ILD 10 heeft een tijdloze uitstraling. Des te meer kan je genieten van het vlammenspel, dat aan maar liefst drie zijdes zichtbaar is. De houtkachel is een aanwinst voor iedere woonstijl en gemaakt van hoogwaardige materialen.

De houtkachel ILD 10 maakt het gamma compleet met een vermogen van 7,7 kW. De opbergruimte in het onderste deel van de kachel kan worden aangevuld met een optionele deur. Deze zwart gelakte, stalen kachel heeft een schone verbranding.

ILD is de Noorse vertaling van het woord "vuur". Vuur is warmte en het is de essentie van deze schoon brandende kachels. Met hun sobere en onopgesmukte lijnen zijn ILD houtkachels designobjecten die uw interieur versterken. ILD heeft 7 prachtige modellen in het assortiment die in staal zijn gesneden, elk met zijn eigen sterke punten en argumenten.

ILD-houtkachels worden vervaardigd en op de markt gebracht door de Jøtul-groep. Jøtul Group is een Noorse wereldleider in de productie van houtkachels en open haarden.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.

INFORMATIE AANVRAGEN

ILD

IS WARMTET: 06-30022189
E: peter.nieuwenhuis@jotul.no

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen