pinterest
Stijlvolle houtkachels

Stijlvolle houtkachels

In de nieuwe editie van het magazine UW Haard, sinds jaar en dag hét naslagwek voor de consument op het gebied van kachels en haarden, wordt een duidelijke trend gesignaleerd. Overgewaaid uit het koude Scandinavië is de houtkachel terug in het Nederlandse interieur. De houtkachel is hot!

FotoStijlvolle houtkachels

Jotul F363

Houtkachels met Scandavische look

De houtkachel staat garant voor een maximum aan sfeer en zorgt voor genoeg warmte om een behoorlijke ruimte te verwarmen. Elegante ontwerpen met extra grote ruiten waar het vlammenspel van diverse kanten zichtbaar is. Robuuste gietijzeren kachels of moderne modellen met een strak weggewerkte houtlade. Achter glas of als open vuur. De houtkachel geeft een stijlvolle Scandinavische look aan elk interieur. Uitgerust met hoogstaande technologie zorgen de milieuvriendelijke kachels voor een optimale verbranding en dus voor een minimale uitstoot en maximaal rendement. Houtkachels passen dan ook prima in een milieubewuste leefstijl. Als ze goed worden gestookt, dragen ze niet bij aan het broeikaseffect.

FotoStijlvolle houtkachels

Draaibare houtkachel Delhi van Hase

Duurzaam & milieubewust stoken

UW Haard signaleert daarnaast een andere ontwikkeling: duurzaam en milieubewust stoken is van deze tijd. Wie milieubewust wil verwarmen, doet er goed aan zich te oriënteren op het gebied van pellet- en speksteenkachels, accumulerende haarden en kachels en cv-haarden. Daarmee kan het energieverbruik zo laag mogelijk worden gehouden en wordt het huis toch behaaglijk warm. UW Haard zet in deze nieuwe editie de voordelen op een rij. En door de samenwerking met de Sfeerverwarmingsgilde (SVG), kan UW Haard nog meer vakkennis en informatie bieden omtrent goed en verantwoord stoken.

FotoStijlvolle houtkachels

Charnwood C serie

UW Haard Magazine bestellen

UW Haard is een tijdschrift voor de consument, die een nieuwe haard of kachel wil aanschaffen en ligt vanaf eind september in de winkel of is online te bestellen via www.uw-woonmagazine.nl/magazine.php

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen