Moderne terras houtkachels

Wil je ook vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar genieten van heerlijke warmte op je terras of in de tuin? Dan zijn de mooie buitenhaarden van RENY zeker een aanrader.

Terras houtkachel Reny. Buitenhaard Quaruba XXL #reny #tuin #terras #houtkachel #buitenhaard #tuininspiratie

Terras houtkachel Quaruba XXL - Reny

Moderne tuinhaard

De tuinhaarden van Cor-Ten-staal hebben een warme roestbruine kleur en zijn een echte blikvanger op het terras. De stalen kachels van houtkachelspecialist Reny roesten niet door en zijn weersbestendig met een lange levensduur. De bediening is eenvoudig, doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt.

Geen overlast voor de omgeving

De terraskachels hebben een gesloten verbrandingssysteem, in tegenstelling tot de meeste hout gestookte buitenhaarden die ‘open’ zijn. Door moderne verbrandingssystemen hebben ze een CO2-neutrale verbranding met een hoog rendement en lagere emissiewaarden dan de terraskachels, vuurschalen en vuurkorven met een open vuur. Een gesloten terraskachel is veiliger en geeft geen overlast van geur en rook. Zo houd je ook rekening met het milieu en je omgeving.

Terras houtkachel Reny. Buitenhaard Bijuga #reny #tuin #terras #houtkachel #buitenhaard #tuininspiratie

Gesloten buitenhaard Bijuga - Reny

Cor-Ten-staal

Cor-Ten-staal reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de ‘patina laag’ (edelroest); een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur, die niet doorroest. Dat geeft de terraskachels een een lange levensduur.

Terras houtkachel Reny. Buitenhaard Quaruba XL #reny #tuin #terras #houtkachel #buitenhaard #tuininspiratie

Terraskachel Quaruba XL - Reny

Houtkachels van RENY

Als één van de pioniers in de branche heeft RENY een ruime ervaring met het ontwikkelen en maken van houtgestookte houtkachels en houthaarden voor binnen en buiten. Alle modellen worden in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Om te weten welk type en model kachel het beste past bij je persoonlijke wensen en situatie zijn er verspreid over het land deskundige dealers. Zij hebben een jarenlange ervaring en weten waarmee je bij je keuze rekening moet houden. Meer weten? Kijk hier voor één van de verkooppunten dealers in de buurt of vraag vrijblijvend een brochure aan.

Moderne terras houtkachel Reny Piquia

Terraskachel Piquia - Reny

Informatie aanvragen bij Reny

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen