pinterest
Teken een nieuwe haard of kachel in jouw interieur

Teken een nieuwe haard of kachel in jouw interieur

Wanneer je de juiste kachel of haard voor je woning gaat uitzoeken, is er meer belangrijk dan alleen het toestel zelf. De setting waarin deze wordt geplaatst, heeft namelijk een grote impact. Hoe is de indeling van de ruimte? En is er plek voor een op maat gemaakte kast die aansluit bij de gekozen haard of kachel? Misschien wil je ook graag de tv en audio integreren in het geheel. De afwerking van de schouw en toevoeging van maatkasten maakt het plaatje compleet en zorgt voor de luxe uitstraling waar je lang van kunt genieten. De juiste specialist kan je hiermee helpen. 

Het perfecte plaatje

Er zijn veel kachel- en haarden speciaalzaken die jouw perfecte totaalbeeld kunnen realiseren. Veel van deze specialisten maken de kasten vakkundig op maat in hun eigen werkplaats. Een extra voordeel is dat deze haarden specialisten met een tekenprogramma werken dat is gespecialiseerd in interieurs, kachels- en haarden. Dit betekent dat ze met jou samen een beeld kunnen creëren van de gekozen kachel of haard, in jouw ruimte, met maatkasten die jij mooi vindt en in de kleuren die je mooi vindt. Zij geven jou vervolgens een duidelijk beeld van het geheel voordat je de haard laat plaatsen. Wil je toch graag een andere kleur kast of schouw? Geen enkel probleem! 

FotoTeken een nieuwe haard of kachel in jouw interieur

Met een tekenprogramma ben je verzekerd van het beste eindresultaat wanneer je een nieuwe kachel of haard gaat plaatsen. Met behulp van dit programma zijn in Nederland en andere Europese landen al veel stijlvolle interieurs gerealiseerd. Wil je ook een haard of kachel bekijken met een tekenprogramma om een luxe droomcombinatie te maken? Bezoek dan de volgende haardenspecialisten:

Van Manen kachels in Barneveld, Boudrie Kachels & Haarden in Oldenzaal, De Haardstede in Maasbree, Walo Haarden & Kachels in Hillegom, Openhaarden Centrum Deurne in Deurne, Van Kessel Open Haarden en Kachels in Uden, Home Garden Shop in Gendt en PUUUR-Interiors in Purmerend

FotoTeken een nieuwe haard of kachel in jouw interieur

Het tekenprogramma PaletteCAD bevat vrijwel alle kachel- en haardmerken en modellen. Hiermee kan je alle maatwerk interieurs professioneel en eenvoudig, ontwerpen, presenteren en zelfs produceren. Kijk voor meer informatie op www.palettecad.info

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen