Voorbeelden van moderne houtkachels

Moderne houtkachels zijn enorm sfeerbepalend in huis en zorgen tegelijkertijd voor genoeg warmte om de ruimte heerlijk te verwarmen. De houtkachels van nu zijn uitgerust met de nieuwste verbrandingstechnieken en voldoen aan alle moderne eisen op het gebied van wonen en milieu. Geniet met ons mee van een aantal hartverwarmende modellen. 

Voorbeelden van houtkachels

Moderne houtkachel Skantherm Elements 603 Front via Multysyst #houtkachel #kachel #haard


Skantherm Elements 603 Front

Deze grote houtkachel van Skantherm is een stijlvolle sfeermaker met een grote verbrandingsruimte, zodat je goed zicht hebt op het houtvuur en de kachel kan vullen met grote houtblokken. De kachel is de moderne interpretatie van een opslagkachel, want met thermostone opslagmodules kan de warmte langdurig worden opgeslagen. Zo heb je nog aangename stralingswarmte, lang nadat het vuur gedoofd is.

Houtkachel Skantherm Elements
Skantherm Elements

Skantherm Elements baseert zich op drie elementen, daarbij is de haardkachel met een groot hoekzicht de basis. Twee boxen met verschillende breedtes maken het mogelijk om eindeloos uit te bouwen. Hoe de haard eruit komt te zien, bepaal je daardoor zelf.

Haardkachel Skantherm Shaker. Houtkachel met zitje of lange bank #skantherm #shaker #interieur


Skantherm Shaker

Door de geringe grootte is Shaker geschikt voor elke woonsituatie. Mooie toevoeging is het bankje om comfortabel in de buurt van het vuur te kunnen zitten; net zoals men vroeger deed.

Meer informatie & inspiratie

Meer voorbeelden van houtkachels vind je bij product in beeld. Ook op onze Pinterest borden vind je veel inspiratie. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen