pinterest
Heerlijk warm: deze Italiaanse kachels brengen sfeer in huis

Heerlijk warm: deze Italiaanse kachels brengen sfeer in huis

Stel je voor dat je in de winter thuiskomt en begroet wordt door een knusse, aangename warmte die je omarmt zodra je binnenstapt. Dit is precies wat de nieuwe generatie hybride kachels van Piazzetta biedt: een perfecte combinatie van sfeer, functionaliteit en milieubewustzijn. Italiaanse kachels die in ieder interieur passen en voldoen aan de hoogste milieu prestatienormen.

Hybride kachels

De hybride kachels van Piazzetta laten je genieten van de rustieke charme van hout en het gemak van verwarmen met pellets. Zo heb je zelf de keuze voor welke verwarmingsbron je kiest. Voor de liefhebbers van de moderne stijl springt het model E228 H eruit, met een prachtig lijnenspel en een speels 3D effect. Houd je meer van de klassieke woonstijl, dan is model E228 K een aanrader, met zijn unieke handgemaakte majolicamantel, die nostalgische vakmanschap uitstraalt.

FotoHeerlijk warm: deze Italiaanse kachels brengen sfeer in huis

Heat Storage-systeem

Deze kachels bieden talloze manieren om je huis te verwarmen. Van natuurlijke convectie tot straling met het gloednieuwe MultiHeatReleaseSystem en HeatStorageSystem, en zelfs geforceerde ventilatie met het optionele MULTIFUOCO-systeem, dat de warmte gelijkmatig door je hele huis verspreidt. Bovendien heb je geen zorgen over stroomuitval, want de werking met hout blijft gewaarborgd, zelfs zonder elektriciteit. Het Heat Storage-systeem verlengt het aangename effect van uitgestraalde warmte, vergelijkbaar met de voordelen van infraroodstralen van zonlicht. Dit accumulatiesysteem is beschikbaar voor zowel hout- als pelletkachels, waardoor je geniet van warmte, zelfs nadat de kachel is uitgeschakeld.

FotoHeerlijk warm: deze Italiaanse kachels brengen sfeer in huis

Ecodesign

Deze hybride kachels van Piazzetta zijn ontwikkeld volgens Ecodesign 2022, waardoor ze voldoen aan de hoogste milieuprestatienormen. Naast de moderne of klassieke looks, heb je ook keuze uit formaat en kleur.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen