pinterest
Nieuwe houtkachels van Jotul

Nieuwe houtkachels van Jotul

De Noorse houtkachels van Jøtul zijn tijdloze gietijzeren kachels, die prachtig integreren in een moderne interieurinrichting. Functioneel en modern design dat niet alleen innovatief is, maar ook vluchtige trends kan weerstaan. Sinds 1853 combineert Jøtul gedreven vakmanschap met tijdloos design. Laat je inspireren door de nieuwe collectie houtkachels van Jotul!

Modellen die generaties lang meegaan

UW Haard zet de stijlvolle gietijzeren kachels van deze mooie winteractie met veel plezier voor je op een rij:

FotoNieuwe houtkachels van Jotul

Met de Jøtul F 370-serie won Jøtul de Red Dot Design award “Best of the best”. Het werd al snel Europa's meest populaire kachel. Het zicht op het vuur is nog groter en door de eenvoudig te gebruiken luchtregeling blijven de ruiten schoon en wordt het brandstof gebruik aanzienlijk minder. De afgebeelde Jøtul F 373 Advance wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en een slanke voet. Optioneel is de Jotul F 373 draaibaar te bestellen waardoor je vanuit elke hoek van uw woonkamer kan genieten van het prachtige vuurbeeld. Met deze kachel ben je meteen klaar voor de winter!

FotoNieuwe houtkachels van Jotul

De stijlvolle en moderne houtkachels uit de Jøtul F 130-serie zijn een ideale optie voor woningen met een lage energiebehoefte. De compacte kachels hebben geweldig zicht op het vuur en zijn speciaal ontworpen om optimaal te functioneren tijdens laag branden. De gietijzeren kachels uit deze serie hebben een schone verbranding met een modern verbrandingssysteem, waardoor het efficiënter is en houtverbruik wordt verminderd tot 40%. Het zachte, mat zwart oppervlak geeft deze Jøtul een pure en subtiele expressie. Kies tussen voetstuk of basis, en met of zonder zijruiten. De ontwerpers achter deze reeks zijn de award-winnende ontwerpers Hareide Design.

FotoNieuwe houtkachels van Jotul

De Noorse ontwerpers Anderssen & Voll hebben met de moderne houtkachels van de Jøtul F 305-serie een kachel gemaakt die 160 jaar verwarming en ervaring met tijdloos design combineert. De F 305-serie heeft een horizontaal ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om (grote stukken) hout in de kachel te plaatsen en er een snelle warmteoverdracht naar de kamer is. Door de hoogte van het vuur kan je nog meer genieten van het vuur wanneer je bijvoorbeeld op de bank of aan tafel zit. Deze stijlvolle kachel is ook verkrijgbaar op pootjes voor een zachte meer klassieke uitstraling en is er in wit en zwart, optioneel met een speksteen plaat voor een heerlijke stralingswarmte. Een plaatje in je interieur!

FotoNieuwe houtkachels van Jotul

De houtkachels van de Jøtul F 105-serie hebben karakter en uitstraling en stijgen - ondanks het fijne formaat - boven de rest uit. Een kenmerkend designelementen van deze kachel is de grote horizontale glazen deur, die een prachtig zicht op het vuur biedt. De intuïtieve luchtregelaars maken de kachel zeer gebruiksvriendelijk maken. De houtkachel is verkrijgbaar op traditionele poten of op een voet en optioneel met spekstenen bovenkant. Hij is ontworpen om optimaal te presteren bij een laag rendement, maar is robuust genoeg om de kou te verdrijven. De kachel combineert stralings- en convectiewarmte en is daardoor makkelijk te plaatsen. Een aangename kamertemperatuur is dan ook gegarandeerd.

Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan of klik op de foto voor meer informatie of om een showroom in de buurt te vinden!

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen