Neem deze winter een elektrische sfeerhaard van Dimplex in huis

De elektrische haarden van Dimplex bieden een fascinerende driedimensionale illusie van rook en vuur, die ongetwijfeld aansluiten bij jouw visie en ook budget. Met een Dimplex haard geniet je van een sfeervolle toevoeging in huis, die tevens warmte afgeeft. Vrijheid van plaatsing

Elektrische haarden zijn enorm geschikt om sfeervolle vlammen te produceren, waar hout of gas niet (meer) gewenst zijn. En ze zijn ook nog eens veilig. Dat maakt de toepasbaarheid groter in huizen zonder schoorsteen of gas, maar ook binnen in de bad- of slaapkamer. Bij Dimplex, 's werelds grootste merk in elektrische sfeerhaarden, vind je een ruime keuze in hoogwaardig en modern design. Zowel plug&play- modellen als inbouw. Omdat je bij het installeren alle kanten op kunt, heb je een enorme vrijheid waar je de haard wilt plaatsen.
Vlammen

Dimplex haarden geven de mogelijkheid tot uiteenlopende look & feel wat betreft het vlambeeld. Afhankelijk van het model en type is er een keuze uit verschillende lichtkleuren voor de vlammen of de binnenkant, zoals decoraties met hout, steen of glas, een ingebouwde elektrische bijverwarming, een afstandsbediening of app.


Gebruiksgemak

Alle Dimplex haarden zijn veilig en hebben een overtuigend vuurbeeld dat gemakkelijk te bedienen is. Er zijn vier verschillende vlamtechnieken om uit te kiezen, zoals de Dimplex Cassette-serie met 3D vlammen die bestaan uit waterdamp tot de Opti-V haarden met knetterende vonken. Hoewel het een realistisch vuurbeeld is, kunnen kinderen toch dicht in de buurt blijven om de bewegingen te bewonderen. 


Voor meer informatie over elektrische haarden van Dimplex vraag je hier de brochure aan.

Dimplex

Let Dimplex inspire you

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen