Dimplex

Let Dimplex inspire you

Sfeer in huis met een elektrische haard

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een elektrische sfeerhaard in huis en dat begrijpen wij. De nieuwste elektrische haarden zijn namelijk niet alleen een waardevolle sfeermaker, maar ook een duurzame aanwinst! De Vivente van Dimplex is hier een mooi voorbeeld van. Bovendien kan je deze innovatieve haard helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. In dit artikel vertellen we je meer over deze haard!

Elektrische haard Dimplex Vivente. Ontwerp de haard in je eigen stijl met multicolor LED-technologie om het vuurbeeld en de binnenverlichting aan te passen aan je stemming en je stijl #haard #elektrisch #dimplex #vivente #ledtechnologie #interieur

Ontwerp de haard in je eigen stijl

De innovatieve Vivente haardenserie van Dimplex heeft een strak ontwerp en een perfect vuurbeeld door technologische hoogstandjes. Het Revillusion vlameffect van de haarden zorgt voor levendige en realistische vlammen, die opstijgen vanuit het midden van de haard. Dankzij de multicolor LED-technologie kun je het vuurbeeld en de binnenverlichting uitgebreid afstemmen met de afstandsbediening of uitgebreide app op je smartphone.

Om de sfeerhaard helemaal aan te passen aan je interieur, worden er 4 verschillende achterwand-motieven meegeleverd. Als decoratie kun je kiezen uit prachtig afgewerkte houtblokken en sprankelende kristallen. Zodat deze haard óók mooi oogt wanneer de vlammen niet branden. 

Stel de haard af op je dagritme

De Vivente zit standaard vol slimme en mooie functies. Zo kun je de hoogte en de kleur van de vlammen makkelijk aanpassen, net als de verlichting van het haardinterieur; helemaal volgens je eigen mood en stijl. En wat te denken van de ingebouwde bewegingssensor, een meerdaagse timer en een ingebouwde verwarming die tot 11% energie bespaart! En vanzelfsprekend is de bediening al even comfortabel: via de Bluetooth afstandsbediening, de uitgebreide app of de verborgen knoppen aan de voorzijde. Bekijk hier hoe het werkt:


Plaats de haard waar je wilt

Installeren lukt vrijwel overal, want de inbouwdiepte van de Vivente is gering en er is er keuze uit 3 breedtes: 75, 100 en 150 centimeter. Bovendien is elke Vivente standaard klaar om in te bouwen met glas aan 1, 2 of 3 kanten. Een standaard stopcontact volstaat en een schoorsteen is niet nodig. Kortom: klaar voor in huis, in openbare ruimtes, en zélfs geschikt voor boten of campers. 

Duurzaam genieten in ieder seizoen

Omdat de Vivente 100% elektrisch is en energiezuinige LED-verlichting heeft, blijft het glas veilig koel en is het stroomverbruik laag. En dat maakt dat je er het hele jaar door zorgeloos van kunt genieten, als je wilt. Want élke dag mag toch best gezellig zijn? 


Bekijk hier meer elektrische sfeerhaarden en vraag informatie-brochures aan!

BROCHURE AANVRAGEN

Dimplex -
Dimplex
Dimplex -
Dimplex

Informatie aanvragen bij Dimplex

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen