pinterest
Koken in de JAstoof houtkachel

Koken in de JAstoof houtkachel

Bakken met uw houtkachel

Even een stokbroodje afbakken met uw houtkachel terwijl u lekker met vrienden bij de kachel zit te borrelen? Dat kan met de JAstoof van Janco de Jong. Eitjes bakken en water koken was al mogelijk op de houtkachels van Janco de Jong. Nu kunt u er dus ook stokbrood, cupcakes en andere lekkernijen mee bakken! Op speciaal verzoek van klanten heeft Janco de Jong namelijk een oven ontwikkeld, die boven ieder type houtkachel tussen de pijp kan worden gemonteerd.

Makkelijk in gebruik

Staat uw houtkachel aan, dan is uw oven ook altijd ‘aan’ en kunt u er dus direct mee gaan bakken. De oven heeft een ingebouwde temperatuurmeter. In de oven zit een knop waarmee u de temperatuur kunt regelen. Daarmee wordt een schuif bediend die koude lucht toelaat in de oven en waarmee de temperatuur geregeld kan worden. Natuurlijk kunt u ook door uw manier van stoken de temperatuur beïnvloeden. In het algemeen geldt dat hoe lager het rendement van uw kachel, hoe hoger de maximale temperatuur in de JAstoof. Maar zelfs met het optimale rendement van een JAcobus haalt u nog altijd de voor de meeste gerechten gewenste temperatuur van maximaal 210C. De oven wordt bovendien geleverd met een roestvrijstalen bakplaat, die makkelijk uit de oven getrokken kan worden.  De inhoud van de JAstoof is 30 liter.

FotoKoken in de JAstoof houtkachel

Geschikt voor alle typen kachels

In het verleden had Janco de Jong al eens een oven in het assortiment, als oven direct bovenop de kachel. Leuk en fraai, maar de werking was niet optimaal. En kwaliteit leveren betekent voor Janco de Jong dat een optimale werking voorop staat. Daarom heeft huisontwerper Janco nu een andere oplossing bedacht, waarbij de oven los van de kachel in de pijp wordt gemonteerd. De ruitvormige, dubbelwandige constructie zorgt voor een optimale werking en bovendien dat het roet om de oven heen valt en op een centraal punt terecht komt dat goed te reinigen is.

Accessoires

Er zijn ook accessoires beschikbaar waarmee je bijvoorbeeld je kopje thee of warme chocomel op temperatuur kunt houden. Een speciaal passende houder voor alle Janco de JOng kachels. Maar ook een BBQ rooster als het buiten regent.

FotoKoken in de JAstoof houtkachel   FotoKoken in de JAstoof houtkachel

 

Montage

Het mooie van de JAstoof is dat de oven op alle houtkachels, en zelfs buitenhaarden, gemonteerd kan worden als ze een afvoerpijp hebben. Nog mooier is dat de montage eenvoudig te doen is. Bij gewone afvoerpijpen moet een stukje pijp verwijderd worden, maar heeft u de handige schuifpijp van Janco de Jong, dan is de oven in een handomdraai bevestigd. De bijgeleverde muurbeugel zorgt voor extra stevigheid.

Informatie aanvragen bij JAcobus

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen