pinterest
Scandinavische houtkachels met gratis Heat Storage System

Scandinavische houtkachels met gratis Heat Storage System

Wanneer je in de maanden april en mei een houtkachel van Jøtul of Scan aanschaft, krijg je er gratis een Heat Storage System bij ter waarde van € 325,- Dat wordt genieten op kille (zomer)avonden bij je eigen Scandinavische houtkachel! Kies hieronder uit welke kachel jij het mooist vindt.

ACTIE: gratis Heat Storage System T.W.V. € 325,-

Verschillende Scandinavische houtkachels van Jøtul (Noorwegen) en Scan (Denemarken) geven sfeervolle warmte en hebben een Heat Storage System in de extra hoge top, die de warmte langer vasthouden. Lang nadat het vuur gedoofd is, straalt de kachel nog een aangename warmte en bespaar je op de stookkosten. Wanneer je nu 1 van deze moderne en extra hoge houtkachels aanschaft, krijg je de warmhoudstenen er gratis bij. De actie loopt tot en met 31 mei 2017.

1. Jøtul F 371 High Top Advance

De eerste kachel die meedoet aan deze actie is de Noorse houtkachel Jøtul F 371 High Top Advance. De F 371 heeft een extra hoge top waarin het (gratis) Heat Storage System is ondergebracht. De prachtige vrijstaande kachel heeft groot zicht op het vuur van drie kanten en is heel gemakkelijk te bedienen.

FotoScandinavische houtkachels met gratis Heat Storage System

De voet van de moderne houtkachel heeft een strak design en een praktische legger voor opslag van bijvoorbeeld aanmaakblokjes, handschoen en andere benodigdheden. Lees hier meer over de Jøtul F 371 High Top Advance met gratis Heat Storage System en vraag gratis informatie aan. Of bezoek een verkooppunt bij u in de buurt voor 31 mei 2017

FotoScandinavische houtkachels met gratis Heat Storage System

2.  Scan 65-9 met Heat Storage System

De tweede extra hoge kachel met gratis Heat Storage System is de Scan 65-9. Met deze kachel zijn de Deense ontwerpers Harrit & Sørensen teruggegaan naar de basis: heerlijke warmte en aangename sfeer. Je stookt met deze houtkachel (milieu)zuinig, want met een rendement van 80% stookt hij heel bewust.

FotoScandinavische houtkachels met gratis Heat Storage System

Je kan de kachel altijd veilig bedienen en met gemak houtblokken tot wel 30 centimeter in de brandkamer leggen. Het Heat Storage System van Scan zorgt ervoor dat de afgegeven warmte in deze houtkachel tot maximaal 12 uur kan worden opgeslagen door warmhoudstenen. Hiermee blijft de ruimte waar deze kachel staat langer warm, ook wanneer het vuur al gedoofd is. De grote glazen deur met soft-close systeem biedt perfect zicht op het vuur. Optioneel zijn er ook vloerplaten van staal en glas verkrijgbaar. Lees hier meer over Scan 65-9 met gratis Heat Storage System en vraag gratis informatie aan. Of bezoek een verkooppunt bij u in de buurt. De actie loopt tot 31 mei 2017

FotoScandinavische houtkachels met gratis Heat Storage System

Bekijk hier meer houtkachels van Scan

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen