Jøtul haard met panoramisch zicht op vlammenspel

Jøtul haard met panoramisch zicht op vlammenspel

Wanneer het aan het einde van het jaar langzaam kouder wordt, is het prettig om een inbouwhaard te hebben die de warmte vasthoudt. En dat doen de prachtige inbouwhaarden van het Noorse merk Jøtul! Het nieuwe vlaggenschipmodel van Jøtul is de grote gietijzeren inbouwhaard Jøtul I 620. UW Haard vertelt je er graag meer over.

Ontworpen om optimaal te werken

Deze grote gietijzeren inbouwhaard biedt een nog fraaier zicht op het vuur dan zijn voorganger, de populaire Jøtul I 520. Hij heeft weliswaar een klein formaat, maar is ontworpen om optimaal te werken, zelfs op een lage stand.

Grote gietijzeren inbouwhaard uit Noorwegen. Jotul I 620 staat hier mooi als scheidingswand tussen keuken en andere ruimte. #inbouwhaard #houthaard #houtopslag

De verbrandingskamer is licht met brandplaten van wit vermiculiet en duurzaam, wit geëmailleerd gietijzer. De symbolen op de luchtregelingshendels maken het gemakkelijk om de haard op de juiste manier te gebruiken.

"Hij is prachtig. Hij is eenvoudig te installeren. Dit is absoluut één van mijn favoriete Jøtul-projecten"

Grote gietijzeren inbouwhaard uit Noorwegen. Jotul I 620 met mooie nis voor houtopslag #inbouwhaard #houthaard #houtopslag

De Jøtul I 620 is gemakkelijk te installeren en past zowel in nissen als in nieuwe gemetselde ombouwen. Je hebt keuze uit glas aan een, twee of drie kanten en de haard is standaard voorzien van een mooie, slanke en afneembare omlijsting voor een vloeiende overgang naar het metselwerk. Terje Agard, Project Manager van Jøtul zegt: "Hij is prachtig. Hij is eenvoudig te installeren. Dit is absoluut één van mijn favoriete Jøtul-projecten"

Gietijzer

Grote gietijzeren inbouwhaard uit Noorwegen. Jotul I 620 met mooie nis voor houtopslag #inbouwhaard #houthaard #houtopslag

Jøtul maakt al sinds 1853 haarden van gietijzer, een mooie Noorse traditie. Waarom? Gietijzer heeft extreme eigenschappen die het een bijzonder geschikt materiaal voor haarden maakt.

Het gietijzer dat door Jøtul wordt gebruikt is gerecycled schroot dat wordt betrokken bij lokale handelaren in oud ijzer. Dit wordt gesmolten en in het laboratorium van de Kråkerøy-fabriek geanalyseerd en geoptimaliseerd om gietijzer te krijgen dat voldoet aan de befaamde Jøtul-kwaliteit.

Bekijk hier meer producten van het Noorse merk en vindt een verkooppunt/showroom bij jou in de buurt

 


Brochure over Jøtul haard met panoramisch zicht op vlammenspel aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP