‘s Werelds eerste draaiende gashaard: de Gyrofocus

‘s Werelds eerste draaiende gashaard: de Gyrofocus

FOCUS was 50 jaar geleden met de schitterende haard Gyrofocus het eerste haardenmerk die de open houthaard van de muur naar het midden van de kamer wist te verplaatsen. Deze iconische haard is nu opnieuw uitgevonden als ‘s werelds eerste draaiende gashaard. Een wereldwijde innovatie.

De eerste hangende en draaibare gashaard 

Gyrofocus gas. 's Werelds eerste draaiende gashaard van Focus #gyrofocus #focus #gashaard #designhaard

Het legendarische ontwerp heeft een nieuwe technologie met octrooi, waardoor het gas door een verzegelde pijp naar beneden wordt gebracht in de hangende open haard die 100 graden gedraaid kan worden. De designhaard is energiezuinig met een vermogen van 13 kW en kan worden geplaatst boven elk type vloer. Geurloos en zonder uitstoot. 

Gashaard in het midden van de ruimte

Met deze hangende gashaard komt de aandacht in het middelpunt van de ruimte en vindt een natuurlijke plek in een appartement op elke locatie. Dankzij het gebruiksgemak van deze haard kan deze niet alleen schitterend geïnstalleerd worden in een woning, maar ook in elke ontvangstruimte van grote hotels, restaurants en interieurs die toegankelijk zijn voor publiek. 

Spectaculair vuur 

De Gyrofocus gashaard werkt praktisch en werkt ook met een afstandsbediening. Hiermee zet je de haard aan met 1 druk op de knop en kan je de vlam- en warmte-intensiteit afstellen. Er is ook een programmering voor gecontroleerde, constante en comfortabele warmte. De designhaard is makkelijk te onderhouden en heeft een spectaculair vuur met keramische stammen, die perfect de dansende vlammen van een echt houtvuur nabootsen. 

Gyrofocus gas. 's Werelds eerste draaiende gashaard van Focus #gyrofocus #focus #gashaard #designhaard

Technisch

Door de geavanceerde technologie kan de Gyrofocus gashaard niet worden verkocht zonder een voorafgaand technische inspectie van de locatie. De installatie moet worden uitgevoerd door officiële FOCUS partners, speciaal getraind in deze technologie.  Het design voldoet aan alle Belgische milieunormen. 

Meer weten over deze haard? Download hier de Focus brochure of bezoek de website van Focus voor verkooppunten in de omgeving

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP