pinterest
Gezellige winteravonden bij de haard

Gezellige winteravonden bij de haard

Het is er weer echt weer voor! Lekker met een warme kop chocomelk wegkruipen in de hoek van de bank en genieten van het vlammenspel in de haard. In de wintermaanden is een haard niet alleen een bron van warmte, maar ook de plek om samen te genieten. In de hedendaagse zoektocht naar duurzaamheid en sfeer bieden op maat gemaakte haarden van Daniëls een oplossing die het milieu respecteert en toch een rijke ambiance creëert in huis. Je kan kiezen uit verschillende merkhaarden en verbrandingssystemen afhankelijk van jouw wensen en woning. Als je eenmaal die keuze hebt gemaakt zorgt Daniëls Openhaarden ervoor dat de haard wordt afgestemd op de ruimte en jouw interieur.

FotoGezellige winteravonden bij de haard

De charme van houthaarden

Een houthaard is de belichaming van traditionele gezelligheid. Het knetterende vuur en de geur van brandend hout voegen een onmiskenbare sfeer toe die niet alleen de kamer verwarmt, maar ook een warme beleving is voor het hele gezin. De houthaard ideaal voor diegenen die genieten van een actieve betrokkenheid bij hun verwarming, waarbij het leggen en aansteken van hout een ritueel op zich wordt. Je hebt keuze uit houthaarden met een open of gesloten verbranding, maar ook een combinatie hiervan in de vorm van een liftdeur.

FotoGezellige winteravonden bij de haard

De elegante efficiëntie van gashaarden

Gashaarden bieden de warmte en sfeer van een traditionele haard zonder de noodzaak voor hout. Ze kunnen met een druk op de knop worden ontstoken en vereisen weinig onderhoud, waardoor ze een handige optie zijn voor drukke levensstijlen. De gasgestookte haarden zijn verkrijgbaar in twee systemen: open en gesloten. De verbrandingsgassen worden via het rookkanaal afgevoerd, terwijl de benodigde verbrandingslucht wordt aangevoerd via een externe gevel, geventileerde kruipruimte of kelder. Voor wie op zoek is naar een duurzamere oplossing, biedt Daniëls gesloten gashaarden van diverse merken.

FotoGezellige winteravonden bij de haard

Veelzijdige elektrische haarden

De elektrische haard is de kameleon onder de warmtebronnen, die zich aanpast aan elke omgeving en sfeer. Ze vereisen geen schoorsteen of speciale ventilatie, wat de installatie ervan toegankelijk maakt voor iedereen. Met innovatieve technologie die realistische vlammen simuleert, biedt de elektrische haard een prachtige visuele ervaring, terwijl hij ook een veiligere optie is voor gezinnen met jonge kinderen en huisdieren. Ze zijn het summum van gemak, en uiterst milieuvriendelijk.

FotoGezellige winteravonden bij de haard

Speelse bio-ethanol haarden

Bio-ethanol haarden branden op een hernieuwbare brandstof die een minimale impact heeft op de omgeving en geen schadelijke emissies achterlaat. De vlammen, puur en helder, brengen een warme gloed in huis zonder de negatieve effecten op het milieu. Dit is waar design, comfort en duurzaamheid elkaar ontmoeten in een dans van speelse vlammen die zowel binnen, als buiten onder de veranda een fijne sfeer creëert.

FotoGezellige winteravonden bij de haard

Maatwerk haarden

Daniëls openhaarden ontwerpt haarden op maat met een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden door het gebruik van unieke materialen en aandacht voor detail. Voor de bekleding van deze op maat gemaakte haarden kan je kiezen uit een diversiteit aan bijzondere bekledingsmaterialen, zoals stoffen, leder, natuursteen of exclusief behang. Deze bekledingen transformeren elke haard in een pronkstuk van jouw ruimte. Door de jarenlange ervaring van Daniëls Openhaarden kunnen zij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen, maar ook ondersteunend advies geven op het gehele interieur.

In de showroom in Rotterdam zijn alle mogelijkheden in vormgeving, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek van de haarden te beleven maak een afspraak in de showroom.

www.openhaard.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen