Gashaarden om van te dromen van Element4

De mooi vormgegeven en kwalitatief hoogwaardige gashaarden van Element4 zijn net zo uniek, als de mensen waarvoor ze worden gemaakt. Al meer dan 10 jaar ontwerpt en produceert het familiebedrijf gashaarden, die gekenmerkt worden door innovatie en modern design. We hebben een paar mooie voorbeelden voor je gespot

De nieuwe gashaarden van Element4

Element4 doorkijkhaard gashaard Lucius 140T MKII #gashaarden

Element4 gashaard hoekhaard Bidore 140 MKII

Element4 heeft dit jaar de MKII versie geïntroduceerd van haar meest succesvolle modellen, zoals doorkijkhaard Lucius & hoekhaard Bidore hierboven afgebeeld. De haarden zijn voorzien van brede sierlijsten die strakker afgewerkt zijn en een eenvoudiger bevestigingssysteem voor het glas waardoor de ruit makkelijker is weg te nemen om deze te reinigen. Daarnaast worden de MKII-haarden standaard geleverd met een ESAVE-afstandsbediening.

Interieur met gashaard Modore 75H van Element4 #haard #gashaard

Nieuw is gashaard Modore 75H. Een prachtige strakke haard met een dubbele brander, die optioneel uitgevoerd kan worden met ontspiegeld glas. Door het unieke, onzichtbare glas heb je een nog mooier en helderder vlambeeld. Het glas voorkomt hinderlijke schitteringen van invallende lichtstralen en kenmerkt zich door hoge doorzichtigheid. Zelfs als de haard niet brandt kan je het glas niet zien!

Hoge gashaard waar architecten van dromen! Sky T met onzichtbaar glas van Element4

Gashaard Sky van Element4 doet zijn naam eer aan. Met een afmeting van 70 x 160 cm, zijn karakteristieke vormgeving en zijn dubbele brandertechnologie  is dit een haard waar architecten van dromen. Leverbaar als front- of als doorkijkhaard. Ook de Sky en de Sky T kunnen optioneel uitgevoerd worden met ontspiegeld glas.

Brede gashaard Modore 240 van Element4 #gashaard

Deze geweldenaar van Element4 is de breedste gesloten gashaard op de markt met een ruit uit één stuk. Drie, los van elkaar te bedienen branders, zorgen voor een indrukwekkend breed vuur bij de Modore 240. Leverbaar als front- of als doorkijkhaard.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen