pinterest
De eerste haard voor alle seizoenen!

De eerste haard voor alle seizoenen!

Met de nieuwe hybride haarden van Dru kan je het hele jaar door genieten van je haard. En dat willen we allemaal wel! De moderne, ingebouwde gashaarden hebben tijdens de koudste dagen van het jaar een prachtig hoog en dicht vlammenspel. Op mooie en warmere dagen zorgen LED's voor verrassende vlammen en een prachtige gloed met minimale of geen warmteafgifte. Ideaal voor de zomeravonden wanneer je nog lekker bij de haard wilt genieten.

FotoDe eerste haard voor alle seizoenen!

Maestro 60-3 Eco Wave - DRU

Gashaard tijdens koude dagen

In de winter brengen de moderne Maestro 60 Eco Wave gashaarden warmte en een mooi vuur door de DRU Dynamic Flame Burner®. Met de speciale app kan je de hoogte en het patroon van de vlammen met een smartphone of tablet regelen. Super eenvoudig! Als de winter dan weer overgaat in het voorjaar pas je de look en feel van het vuur aan, aan jouw stemming en warmtebehoefte op koele lenteavonden.

FotoDe eerste haard voor alle seizoenen!

LED haard in de zomer

De zomer is hét seizoen waarin deze unieke hybride (gas en elektrische-) haarden zich onderscheiden van andere gashaarden. Schakel simpel over naar de LED modus en je hebt een mooi vlampatroon op de achterwand. Zo krijg je een haard met een sfeervolle gloed met minimale of zelfs zonder warmteafgifte. Dankzij de twee kleuren LED's met variërende intensiteit ontstaat er een realistisch effect. Deze functie maakt de haarden uit de Maestro 60 Eco Wave serie ideaal voor zwoele zomeravonden.

Hybride in de herfst

Als de zomer weer overgaat in de herfst, kan er worden gekozen uit de LED modus of schakel je over op de gashaard. Zo kan je alle seizoenen genieten van een sfeervol vuur.

FotoDe eerste haard voor alle seizoenen!

Gasombouwgarantie

Een gashaard is heerlijk comfortabel en praktisch, maar er is veel aandacht voor gasloos wonen in Nederland. Wat als de gemeente bepaalt dat je in de toekomst van de vaste gasaansluiting wordt afgesloten? Dan biedt DRU een oplossing bij deze Maestro 60 serie (Maestro 60 Eco Wave, 60/2 Eco Wave, 60/3 Eco Wave): je kan maar liefst 5 jaar profiteren van de gasombouwgarantie op een Dru haard van aardgas naar propaangas. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan over deze haarden of bezoek een verkooppunt in je omgeving.

FotoDe eerste haard voor alle seizoenen!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen