pinterest
Zomer met de nieuwe Focus Outdoor haarden op je terras

Zomer met de nieuwe Focus Outdoor haarden op je terras

Deze zomer verovert de Outdoor Collectie van Focus de terrassen en tuinen van Nederland. De collectie bestaat uit schitterend hanghaarden, een bijzondere design barbecue en een compacte en verplaatsbare vuurkorf je terras. De nieuwste aanwinst is de houtgestookte buitenhaard Bubble, die sfeer, elegantie en warmte toevoegt aan je terras; dat wordt genieten op zwoele zomeravonden in de tuin!

FotoZomer met de nieuwe Focus Outdoor haarden op je terras

Vuurkorf Bubble - Focus

De Bubble heeft een compacte afmeting van 700 mm diameter en twee zwenkwielen aan de onderkant. Zo kan deze vuurkorf eenvoudig op elke vlakke ondergrond geplaatst worden. Een compacte en chique warmtebron met fonkelende vlammen, ontworpen om te genieten van de outdoor beleving. Door de uitneembare binnenbak heeft vuurkorf Bubble weinig onderhoud nodig, terwijl de anticorrosie coating de design afwerking beschermt tegen invloeden van het weer.

Focus Outdoor Collectie

FotoZomer met de nieuwe Focus Outdoor haarden op je terras
Outdoor Ergofucus - Focus

De Bubble maakt deel uit van het barbecue assortiment van Focus. Het outdoor assortiment van Focus, dat bestaat uit zeven modellen - Gyrofocus, Bathyscafocus, Domofocus, Emifocus, Ergofocus, Miofocus en Paxfocus - is beschikbaar in twee versies: roest of zwarte afwerking met speciale anti-corrosie buitenbehandeling. Op de foto hierboven zie je de draaiende hanghaard Ergofocus. Lees hier meer over Ergofocus en download de informatie-brochure.

FotoZomer met de nieuwe Focus Outdoor haarden op je terras

Gyrofocus buitenhaard - Focus

De houtgestookte Gyrofocus was ooit de allereerste draaiende hanghaard en bekroond met vele prijzen. Tegenwoordig in meer dan 70 modellen verkrijgbaar! Lees hier meer over de buitenhaard Gyrofocus

FotoZomer met de nieuwe Focus Outdoor haarden op je terras

Sigmafocus wandbarbecue

Naast de mooie haarden heeft Focus in het outdoor assortiment ook een bijzondere barbecue. De in hoogte verstelbare Sigmafocus wandbarbecue van Focus, is zowel geopend als gesloten een eyecatcher voor ieder terras. Deze stalen opklapbare barbecue is eenvoudig te installeren en heeft twee bevestigingspunten.

FotoZomer met de nieuwe Focus Outdoor haarden op je terras

Bubble vuurkorf met matzwarte afwerking, ontworpen door Christophe Ployé voor Focus.

Made in France

De mooie design haarden van Focus zijn te vinden in exclusieve woningen, hotels en de meest prestigieuze designmusea ter wereld. Veel haarden zijn internationaal bekroond met prijzen voor zowel design als technologie. Met behulp van tablet of smartphone kan het Focus-model naar keuze in je eigen huis gevisualiseerd worden.

Download hier de mooie informatie-brochure

Focus

Create beyond convention

Informatie aanvragen bij Focus

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen