pinterest
De Jotul F373 is herboren

De Jotul F373 is herboren

Het prijswinnend model houthaard F373 WHE van Jøtul, kenmerkend door zijn strak design en ontwerp waar de verbrandingskamer op een zuil is geplaatst is in een nieuw jasje gestoken. Er is maar één kachel in de wereld, die de prestigieuze, internationale design award “best of the best Red dot design award” heeft gewonnen.

FotoDe Jotul F373 is herboren
 
  FotoDe Jotul F373 is herboren

 

Om in te spelen op trends in interieur en meubilair, lanceert Jøtul nu de veelgeprezen houtkachel Jøtul F 373 in wit email. Brand Manager bij Jøtul, Mette Olafsen, zegt: "Als je er trots op bent om één van de best uitziende en meest bekroonde houtkachels in het assortiment te hebben, is het slechts een natuurlijke volgende stap om een nieuwe en eigentijdse kleur toe te voegen aan de reeks. We houden de architectonische elementen en voeg iets nieuws en tijdloos toe."

FotoDe Jotul F373 is herboren   FotoDe Jotul F373 is herboren

 

De geëmailleerde afwerking van de Jøtul F 373 WHE is duurzaam, onderhoudsvrij en verkleurt niet. Desgewenst is de kachel te combineren met wit geëmailleerde rookgasafvoer en heeft Jøtul ook accessoires zoals een houtbak in het wit. Jøtul geeft 10 jaar garantie op de geëmailleerde houtkachels.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen