Unieke cv-haard Foghet Evo van Jolly Mec

Unieke cv-haard Foghet Evo van Jolly Mec

Het nieuwste model van Jolly Mec, de Foghet Evo, is een unieke combi-haard, die zowel pellets als hout brandt. Als het hout is opgebrand, schakelt de haard automatisch over op pellets. Maar de haard kan nog veel meer. Zoals bijvoorbeeld je huidige gasinstallatie vervangen en het huis en sanitair water volledig onafhankelijk verwarmen.

Een multi-functionele, duurzame en kostenbesparende cv-haard

De vernieuwde branderkamer van de cv-haard zorgt voor een verhoogd rendement tot wel 91%. De stille pellet aanvoer van onderaf zorgt voor een betere verbranding en vraagt minder onderhoud. Je kan maar liefst 60% van je huidige energiekosten besparen. Het automatisch lucht regelingssysteem geeft een betere verbranding van het hout. De Foghet Evo biedt het beste van twee werelden. Twee keer een hoog rendement (hout 83,5%) en pellets (92,8%), samen met sfeer en gebruiksgemak. Zo verwarmt je je huis met ecologische energie. De haard is eenvoudig te bedienen via een overzichtelijk touch screen.

CV-haard die brandt op hout en pellets - Foghet Evo van Jolly Mec via Eco2all

Over Jolly Mec

Jolly Mec is al veertig jaar actief in de ontwikkeling en verkoop van cv-haarden. Innovatieve techniek, comfort en ouderwets sfeervuur kenmerken deze kachels. Het uitgebreide aanbod cv-haarden maakt dat er altijd een model tussen zit, die past bij de stijl van jouw woning en interieur.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief