Betaalbare design gashaarden van Global Fires

De luxe gashaarden van het merk Global Fires zijn aantrekkelijk geprijsde inbouwhaarden met een innovatieve brandertechniek. Global Fires heeft de collectie nu uitgebreid met zes nieuwe, extra brede modellen van 100 of 120 cm. Daarbij is een keuze mogelijk uit een frontmodel, hoekhaard of driezijdige gashaard.

Luxe gashaard voor iedereen bereikbaar

DRU is al meer dan vijftig jaar toonaangevend in gashaarden. Met het merk Global Fires maakt DRU een luxe gashaard voor iedereen bereikbaar. De Global 100 en 120 modellen kenmerken zich door minimale lijsten en een breed panoramisch vuurzicht. Het glasraam heeft een hoogte van 42 cm. Door de geringe inbouwdiepte van 29 cm zijn de gashaarden, met een schouw of front, eenvoudig in elk interieur te plaatsen. De gashaarden kunnen helemaal zelf worden samengesteld. Met levensechte houtblokken krijgt het branderbed een klassieke look. Witte kiezelstenen zorgen juist voor een strakke, moderne uitstraling. De binnenbekleding kan worden afgewerkt met Zwart Glad of spiegelend Ceraglass.

Het gemak van een gashaard

Stoken op gas is schoon, gemakkelijk en veilig. Met een rendement van 88% is een inbouwhaard van Global Fires een prima bijverwarming. Daarnaast zorgen de hoge vlammen voor sfeer in je huis. Alle haarden zijn voorzien van afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostaat en klokfunctie. Met slechts één druk op de knop brandt het vuur. Met het unieke PowerVent® systeem van Global Fires kan bijna overal een sfeervolle gashaard worden geplaatst. Er is daarvoor geen ingrijpende verbouwing nodig. De speciale afvoer kan tot 36 meter in alle richtingen naar de buitenlucht worden weggewerkt. Door de flexibele mogelijkheden is het systeem ideaal voor tussenwoningen en appartementen.

Voorbeelden van Global Fires gashaarden

Design gashaard in de hoek - Global Fires

Gashaard Global Fires 100 3-zijdig

Inbouw haard gashaard Global Fires 120

Meer voorbeelden van gashaarden

Bewaren

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen