Focus

Create beyond convention

Ergofocus Holographik: haarden met verbluffend realistisch holografisch vuur

Of het nu gaat om een woning of een luxueus hotel, deze baanbrekende haard zonder brandstof kan overal worden geïnstalleerd en wordt bediend met een eenvoudige druk op de knop. Er is alleen een stopcontact nodig en het rookkanaal is er alleen omdat het zo mooi staat en kan aan alle plafondhoogtes worden aangepast.


Foto: David Coppieters

Een nieuwe beleving van vuur

De ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK van Focus is de eerste in een nieuwe serie haarden met een verbluffend realistisch holografisch vuur. Elektrisch vuur met een baanbrekend holografisch systeem en realistische keramische houtblokken om een 3D-effect van ongekend realisme te creëren. Een haard die op unieke wijze is aangepast aan de wereld en de leefruimtes van vandaag met een schouw die 80° kan draaien, zodat je vanuit elke hoek van het vuur kan genieten. 


Foto: Meritxell Arjalaguer

De mooie haard heeft geen ingewikkelde bedieningsinstructies alleen een simpele aan en uit knop, waardoor het toestel ook de perfecte haard is voor ruimtes waar strenge veiligheidsnormen gelden zoals hotels, restaurants en winkels. Je hebt er geen omkijken naar en dat maakt ze ook heel geschikt voor appartementen.

Milieuvriendelijke haard

Door de unieke technologie zijn deze elektrische haarden hét milieuvriendelijke antwoord voor wie wil genieten van vuur zonder enige uitstoot. Belangrijk in deze tijd waarin de bescherming van het milieu een grote zorg is en de voorschriften voor het gebruik van hout en fossiele brandstoffen steeds strenger worden. Bovendien neemt de behoefte aan een haard die verwarmd steeds meer af doordat huizen en gebouwen energie-efficiënter worden. 

Wil je meer weten over de designhaarden van Focus? Bezoek dan focus-fireplaces.com en download de brochures voor informatie en inspiratie.


Lees hier ook: De vrijhangende haard Ergofocus

BROCHURE AANVRAGEN

Focus -
Focus
Focus Creation -
Focus Creation
Focus Creation -
Focus Creation

Informatie aanvragen bij Focus

Informatie aanvragen bij Focus

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen