pinterest
Ergofocus Holographik: haarden met holografisch vuur én verwarming

Ergofocus Holographik: haarden met holografisch vuur én verwarming

Of het nu gaat om een woning of een luxueus hotel, deze baanbrekende haard zonder brandstof kan overal worden geïnstalleerd en wordt bediend met een eenvoudige druk op de knop. Er is alleen een stopcontact nodig en het rookkanaal is er alleen omdat het zo mooi staat en kan aan alle plafondhoogtes worden aangepast. Bovendien heeft het holografische vuur nu een verwarmingsoptie met subtiele warmteverspreiding om het realistische effect te versterken. 

FotoErgofocus Holographik: haarden met holografisch vuur én verwarming

Foto: David Coppieters

Een nieuwe beleving van vuur

De ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK van Focus is de eerste in een nieuwe serie haarden met een verbluffend realistisch holografisch vuur. Elektrisch vuur met een baanbrekend holografisch systeem en realistische keramische houtblokken om een 3D-effect van ongekend realisme te creëren. Een haard die op unieke wijze is aangepast aan de wereld en de leefruimtes van vandaag met een schouw die 80° kan draaien, zodat je vanuit elke hoek van het vuur kan genieten. 

FotoErgofocus Holographik: haarden met holografisch vuur én verwarming

Foto: Meritxell Arjalaguer

De mooie haard heeft geen ingewikkelde bedieningsinstructies alleen een simpele aan en uit knop, waardoor het toestel ook de perfecte haard is voor ruimtes waar strenge veiligheidsnormen gelden zoals hotels, restaurants en winkels. Je hebt er geen omkijken naar en dat maakt ze ook heel geschikt voor appartementen.

Verwarming by Cinier

Met een knop aan de achterzijde van het kanaal begint de warmte zachtjes te verspreiden. Een rood microindicatielampje op het voorpaneel geeft de warmteniveaus aan. Focus heeft samengewerkt met CINIER aan de ontwikkeling van deze nieuwe optie voor geïntegreerde rookgasverwarming. Cinier is een gerenommeerd Franse fabrikant van moderne radiatoren en verlichtingsarmaturen.

Milieuvriendelijke haard

Door de unieke technologie zijn deze elektrische haarden hét milieuvriendelijke antwoord voor wie wil genieten van vuur zonder enige uitstoot. Belangrijk in deze tijd waarin de bescherming van het milieu een grote zorg is en de voorschriften voor het gebruik van hout en fossiele brandstoffen steeds strenger worden. 

Wil je meer weten over de designhaarden van Focus? Bezoek dan focus-fireplaces.com en download de brochures voor informatie en inspiratie.

FotoErgofocus Holographik: haarden met holografisch vuur én verwarming

Lees hier ook: De vrijhangende haard Ergofocus

Focus

Create beyond convention

Informatie aanvragen bij Focus

Informatie aanvragen bij Focus

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen