pinterest
UwKachel.nl uit VRIEZENVEEN

UwKachel.nl

UwKachel.nl is specialist in gaskachels en -haarden, houtkachels, pelletkachels en schouwen. In onze grootse showrooms staan meer dan 170 kachels en haarden opgesteld, hiervan zijn vele modellen brandend.

Samen met u helpen wij om de juiste haard of kachel te zoeken voor uw situatie. Met ons vakmanschap, technische expertise en het ruime aanbod kunnen wij u altijd een oplossing en model aanbieden dat ideaal past bij uw wensen. Daarbij doen we dit voor een verrassend scherpe prijs. Levering en installatiewerkzaamheden verrichten wij in geheel Nederland.

UwKachel.nl
Westeinde 231a
7671 ER VRIEZENVEEN

T: 0546-561204
E: info@sfeercentrum.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Geopend 09:00 - 17:30
Dinsdag: Geopend 09:00 - 17:30
Woensdag: Geopend 09:00 - 21:00
Donderdag: Geopend 09:00 - 21:00
Vrijdag: Geopend 09:00 - 17:30
Zaterdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zondag: Geopend 00:59 - 00:59

Wij verkopen de volgende merken:

Altech
Barbas
Bellfires
Contura
De Salamander
Dik Geurts
Dovre
Dru
Eco2all
Edilkamin
Faber
Fero
Handol Houtkachels
Have
Horseflame
Hwam houtkachels
ILD
Janco de Jong
Koppe haarden
Modernline
Morsø
Nestor Martin
Nordpeis
Olymberyl
Oudman Trade
Oxford haarden
Ruby Fires
Spartherm
Thermocet
Wiking
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen