pinterest
Tibas haarden en kachels uit GOUDA

Tibas haarden en kachels

Sinds de oprichting in 1973, brengt Tibas haarden & kachels sfeer en warmte in en rondom Gouda. Samen met onze passie voor vuur staan wij bekend om onze vakkennis, duidelijke voorlichting, gedegen installatie en service. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden voor een haard of kachel in uw woonruimte. Tibas richt zich op het efficiënt en milieubewust stoken van haarden en kachels, zowel op hout als op gas. De kachels, haarden en rookkanalen die wij installeren voldoen aan de hoogste normen en kwaliteitseisen. Tibas haarden & kachels is erkend lid van ‘Het Sfeerverwarmingsgilde‘ (SVG) en partner van het samenwerkingsverband ‘Profires – professionals in vuur‘. De montage en installatie wordt door het eigen EVIS-gekwalificeerde en DE gecertificeerde installatie team verzorgd. Graag ontvangen wij u in onze showroom in Gouda voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer over de bijzondere beleving van vuur.

Tibas haarden en kachels
Wethouder Venteweg 171A
2805 JN GOUDA

T: 0182-511117
E: info@tibas-openhaarden.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Geopend 00:00 - 00:00
Donderdag: Geopend 00:00 - 00:00
Vrijdag: Geopend 00:00 - 00:00
Zaterdag: Geopend 00:00 - 00:00
Zondag: Gesloten
Donderdag tussen 17.00 uur en 19.00 uur gesloten

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Stichting NHK

Wij verkopen de volgende merken:

Altech
Barbas
Bellfires
Boley Openhaarden
Buntfires
Cheminee Stijlschouwen
Faber
Gijsen Stijlschouwen
Hase
Hwam houtkachels
Leenders Haardkachels
Onyx
Ruegg
Tulikivi via Dutry
Tulp
Varde Ovne
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen