pinterest
Het SchouwSpel uit VOGELENZANG

Het SchouwSpel

Open haarden bouw dat is onze passie en vak.

Het Schouwspel-schouwen en open haarden bouw- zijn specialisten in het aanleggen van nieuwe rookkanalen en kunnen ook uw bestaande rookkanaal renoveren.

Alles wat met warmte te maken heeft, zoals gas open haarden, hout open haarden, kachels, houtkachels, gaskachels, gashaarden, haarden en schouwen, klassiek of modern, marmer en kalkzandsteen, daarin zijn wij gespecialiseerd.

Bouwen dat doen we in Haarlem en omstreken maar zo nodig in het hele land.

Ook hebben wij alle accessoires voor de open haard, zoals poken, tangen, haardstellen, bokken en haardplaten op voorraad.

In onze sfeervolle showroom zijn legio modellen te vinden van gerenomeerde merken. Mocht de open haard of kachel er niet tussen staan, wij kunnen ook een uniek exemplaar voor u ontwerpen.

Het Schouwspel beschikt over een eigen bouwteam met ruim 30 jaar ervaring.

Bij ons vindt u alles onder een dak, het dak van het mooi gerestaureerde - Woonstation - Vogelenzang - Bennebroek.

Het SchouwSpel
Leidsevaart 36
2114 AD VOGELENZANG

T: 023-5847475
E: info@schouwspel.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Geopend 13:00 - 17:00
Dinsdag: Geopend 10:00 - 17:00
Woensdag: Geopend 10:00 - 17:00
Donderdag: Geopend 10:00 - 17:00
Vrijdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zaterdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom,wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs tijd voor u heeft ? maak dan liever een afspraak. Bel 023-5847475 of mailt u naar info@schouwspel.nl

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Stichting NHK

Wij verkopen de volgende merken:

Anyfire
Beaufort
Bullerjan
Cheminee Stijlschouwen
Faber
France Artisanat
Gijsen Stijlschouwen
Heta
Kombifire
M-Design
Morsø
Spartherm
Thermocet
Thorma
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen