pinterest
Open Haarden Centrum Breda uit BREDA

Open Haarden Centrum Breda

Open Haarden in Breda.

Een speksteenhaard, een schouw van marmer of kalksteen, een elektrische kachel of gaskachel?

De keuze is enorm.

En daardoor niet altijd eenvoudig.

Investeren in warmte vraagt dan ook om goed advies.

De experts van Open Haarden centrum Breda laten u niet in de kou staan en begeleiden u met deskundig advies.

We maken voor u een persoonlijk ontwerp op basis van topmerken en accessoires die garant staan voor veiligheid en duurzaamheid.

Zodat ú een verantwoorde keuze kan maken uit de vele mogelijkheden in design, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek.

Een keuze waar u jarenlang plezier van heeft. Naast advies op maat en levering verzorgen we ook de complete installatie van haard, schouw of houtkachel.

Waarbij u kunt vertrouwen op gedegen vakmanschap én uitstekende service.

Open Haarden Centrum Breda
Spinveld 31
4815 HR BREDA

T: 076-5226200
E: info@openhaardencentrumbreda.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Geopend 00:00 - 00:00
Dinsdag: Geopend 00:00 - 00:00
Woensdag: Geopend 00:00 - 00:00
Donderdag: Geopend 00:00 - 00:00
Vrijdag: Geopend 00:00 - 00:00
Zaterdag: Geopend 00:00 - 00:00
Zondag: Geopend 00:00 - 00:00

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Stichting NHK

Wij verkopen de volgende merken:

Altech
Barbas
De Hoeken
Faber
France Artisanat
Gazco
Have
ILD
Leenders Haardkachels
Onyx
Stovax
Tulikivi via Dutry
Wiking
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen