pinterest
Haardenstore uit RIJSSEN

Haardenstore

Niets is in een woonkamer zo aangenaam al een gezellig vuurtje met een knisperend geluid en speelse vlammen. Bent u ook op zoek naar een sfeervolle haard of kachel? Op Haardenstore.nl kunt u naar hartenlust ideeën opdoen. Met een zeer groot assortiment aan houtkachels, gashaarden, elektrische haarden, bio-ethanol haarden, schouwen slaagt u altijd bij ons. U kunt ook eerst even vrijblijvend contact op nemen, of langs komen in onze 1000 m2 grote showroom in Rijssen.

Haardenstore
Argonstraat 4
7463 PD RIJSSEN

T: 0548-521943
E: info@haardenstore.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Geopend 09:00 - 18:00
Dinsdag: Geopend 09:00 - 18:00
Woensdag: Geopend 09:00 - 18:00
Donderdag: Geopend 09:00 - 21:00
Vrijdag: Geopend 09:00 - 18:00
Zaterdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
Zon-en feestdagen gesloten.

Wij verkopen de volgende merken:

Altech
Barbas
Bellfires
Bocal
Contura
Dik Geurts
Dovre
Dru
Element4
Faber
Global Fires
Have
Hwam houtkachels
Janco de Jong
Morsø
Nestor Martin
Nordpeis
Ortal
Ruby Fires
Spartherm
Thermocet
Wiking
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen