pinterest
Duijzer haarden en kachels uit OIJEN

Duijzer haarden en kachels

Familiebedrijf Duijzer te Oss heet u van harte welkom in onze showroom.

Duijzer Haarden en Kachels  levert bekende merken als o.a. Bellfires, Kal-fire, Flam, Dru en Faber.

Verschillende modellen zijn tevens brandend te zien in onze sfeervolle showroom aan de Oijense Benedendijk 72A in Oijen, waar wij u de vele mogelijkheden kunnen tonen.

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van haarden en kachels.

U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen gas en hout gestookt. Gashaarden en –kachels brengen sfeer in huis.

Een mooi hoog vlammenspel en een optimale warmteopbrengst.

Houtvuur als u zoekt naar de geur en warmte van natuurlijk vuur dan is houtvuur ideaal voor u.

Gasvuur de vlam van gasgestookte haarden en kachels kan geheel naar verlangen bestuurd worden waardoor u van een vlam genieten kan zonder dat uw woning warm gestookt hoeft te worden.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0412-648 770 of via het contactformulier op deze website.

Duijzer haarden en kachels
Oijense Benedendijk 72A
5394 LT OIJEN

T: 0412-648770
E: info@duijzerhaarden.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Geopend 13:00 - 17:00
Donderdag: Geopend 13:00 - 17:00
Vrijdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zaterdag: Geopend 09:00 - 13:00
Zondag: Gesloten
Maandag en Dinsdag en s'avonds op afspraak

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Erkend DE-Bedrijf
Aangesloten bij Stichting NHK

Wij verkopen de volgende merken:

Bad Boys brand
Barbas
Bellfires
Dovre
Dru
Eco2all
Element4
Faber
Flam
Nordic Fire
Ortal
Skantherm
Spartherm
Walltherm via Eco2all
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Brochures aanvragen

Ontdek de nieuwste trends en inspiratie voor je huis door woon brochures aan te vragen bij ons. Onze uitgebreide collectie brochures biedt gedetailleerde informatie over de nieuwste meubelcollecties, verfkleuren, interieuraccessoires en meer. Of je nu je woonkamer wilt vernieuwen, je keuken wilt upgraden of je slaapkamer een frisse look wilt geven, onze brochures helpen je op weg. Aanvragen is eenvoudig en gratis: vul het online formulier in en ontvang de brochures direct in je brievenbus. Laat je inspireren door de prachtige foto's en deskundige tips, en creëer jouw droominterieur met onze hulp. Vraag vandaag nog je woon brochures aan!

Brochures aanvragen

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen