pinterest
Bakker Sfeerverwarming uit DEN OEVER

Bakker Sfeerverwarming

Haarden en Kachels in Den Oever Op koude of regenachtige dagen gaat er niets boven een knetterend houtvuur. Haarden en kachels zijn er in verschillende vormen: met open vuur of gesloten achter glas, op gas of zelfs elektrisch. Met meer dan 30 jaar ervaring vindt u aan de Bakkerstraat in Den Oever een huiselijke winkel met talloze sfeerhaarden en kachels. Een kachel of haard zorgt voor warmte en sfeer in huis. Als het vuurtje brandt, schaart het gezelschap zich om de bron om samen van de warmte en gezelligheid te genieten. In onze showroom krijgt u een goede indruk van de verschillende haarden, kachels en schouwen. Kom langs tijdens onze openingstijden of maak een afspraak om alle showmodellen te bewonderen.

Bakker Sfeerverwarming
Bakkerstraat 2
1779 CH DEN OEVER

T: 0227-511258
E: info@haardenenschouwen.com
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 13:30 - 17:00
Woensdag: Geopend 13:30 - 00:00
Donderdag: Geopend 13:30 - 17:00
Vrijdag: Geopend 13:30 - 17:00
Zaterdag: Geopend 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Stichting NHK

Wij verkopen de volgende merken:

Altech
Barbas
Bellfires
Charnwood
Contura
De Hoeken
Dovre
Dru
Duroflame
Faber
Flam
Gazco
Gijsen Stijlschouwen
Have
HEAT
Morsø
Nordic Fire
Nordpeis
Sikken
Stovax
Wodtke
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen