pinterest
Vromans Haarden en Kachels uit OIRSCHOT

Vromans Haarden en Kachels

De showroom van Vromans Haarden & Kachels zal u bijzonder aanspreken. Het design is eigentijds. De haarden en schouwen staan opgesteld op een mooie houten vloer ingelegd met een hoogpolig tapijt, tegen strakke gestuukte wanden en stoer geblauwd metaal. Het beton van het plafond is zichtbaar. We hebben gekozen voor verfijnde maar stoere uitstraling, die tegelijk verfijnd is. De nieuwste haarden en schouwen komen in deze omgeving perfect tot z’n recht. Precies zoals deze dat straks ook bij u thuis doen. We nodigen u dan ook graag en gastvrij uit. Kom gewoon vrijblijvend langs, geniet van de ideeën die we presenteren en van het kopje koffie of thee. Ontdek dé keuze voor sfeer en passie voor vuur op deze website en kom naar onze showroom, welkom.

Vromans Haarden en Kachels
Industrieweg 5
5688 DP OIRSCHOT

T: 0499-574808
E: info@vromanshaarden.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Geopend 12:30 - 17:00
Vrijdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zaterdag: Geopend 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten
Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend!

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Stichting NHK

Wij verkopen de volgende merken:

Barbas
Bellfires
Contura
De Hoeken
Dru
Gijsen Stijlschouwen
Hwam houtkachels
Morsø
Nordpeis
Spartherm
Superisol
Supra
Tulp
Wiking
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen