Kachels en Haardenhal

Amstelkade 62
1427 AN AMSTELHOEK

Tel: 0297-527316

http://www.kachelsenhaardenhal.nl info@kachelsenhaardenhal.nl

Haarden en kachels in Amstelhoek. Houtkachels, inbouwhaarden en inzethaarden!
Bij de Kachels en Haarden Hal vindt u houtkachels, inzethaarden en inbouwhaarden voor de scherpste prijzen.

De grootste aanbieder van de Randstad. In ons pand in de Amstelhoek hebben wij maar liefst 450 haarden op voorraad. Wij kopen houtkachels, inbouwhaarden en inzethaarden rechtstreeks van de fabrikant of importeur in grote aantallen op, in plaats van op klant specificatie per stuk. Door deze inkoop krijgt u de scherpste prijs. Wij staan voor kwaliteit, garantie en de beste prijs!

Naast onze eigen import van de merken Varde Ovne, Fireplace en de Turbo houtkachel vindt u bij ons vrijwel alle grote merken zoals Reny, Dovre, Horseflame, Masterflamme, Modernline en Olymberyl. Tijdens onze openingstijden is er altijd personeel aanwezig dat u van waardevol advies kan voorzien over houtkachels, stoken, sfeerverwarming en alles wat daarmee te maken heeft.  In onze showroom zijn de modellen te zien van de grootste merken. Zo staan er onder andere kachels van Dovre, Fireplace, Plamen, Reny, Varde Ovne, Turbohoutkachel en meer! Een bezoekje is dus zeker de moeite waard.

Wilt u meer informatie? Neem dan eens contact met ons op of kom langs in de showroom in de Amstelhoek! Onze medewerkers kunnen u van waardevolle adviezen voorzien.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: van 12:00 tot 21:00 uur
Donderdag: van 12:00 tot 21.00 uur
Vrijdag: van 12:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: van 10:00 tot 17:00 uur
Zondag: van 11:00 tot 16:00 uur

Op ma. en di. 06-29159008

Foto's

Merken

Dovre
Horseflame
Modernline
Olymberyl
Varde Ovne