Groen verwarmen

Tilburgsebaan 9
5126 PH GILZE

Tel: 06-22326295

http://www.groenverwarmen.nl info@groenverwarmen.nl

Groenverwarmen Haarden en Kachels

De specialist voor duurzame oplossingen uit Brabant voor zowel particulieren als bedrijven. U bent bij ons aan het juiste adres voor duurzaam verwarmen van uw woning of bedrijf.

Wij zijn dealer van diverse merken pelletkachels, cv haarden, pelletketels, houtvergassers , zonneboilers en warmte pompen en hebben hier al jaren lang ervaring in. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse soorten en merken rookgasafvoer tegen zeer scherpe tarieven .

Heeft u interesse in een van onze producten neem dan gerust contact op, of kom een keer langs voor een vrijblijvende offerte.

U bent van harte welkom in onze showroom te Gilze. Groenverwarmen is dealer van Piazzetta, Superior,MCZ,La Nordica en Rika in Noord-Brabant Limburg en Zeeland. Groenverwarmen heeft jarenlange ervaring met pelletkachels ook op CV. Wij leveren en monteren rookgasafvoer met CE-keuring tegen zeer scherpe prijzen. Vraag vrijblijvend om een offerte.

Verwarmen met pellets is schoner en goedkoper dan gas. U bent van harte welkom voor een demonstratie.

Elke zaterdag vindt een open inloopdag plaats van 10:00 tot 17:00 uur met als thema verwarmen op hout en pellets . Voor iedereen betaalbaar.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: van 13:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: van 10:00 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Andere dagen zijn wij beschikbaar op afspraak. Bel 06-22326295

Foto's

Merken

Astra
ökofen
Bad Boys brand
C-Flame
Castelmonte
dielle
Eco2all
Happycocooning
K-stove
La Nordica & Extraflame
Piazzetta
superior