pinterest
Dias Stijlschouwen uit DEN HAAG

Dias Stijlschouwen

Haarden en Schouwen in Den Haag.

Zoekt u warmte en sfeer ? bij Dias Schouwen en Haarden vindt u wat u zoekt.

Van moderne houtkachels tot op maat gemaakte stijlschouwen.

Op onze website kunt u ook shoppen maar in onze showroom kunt u veel ideeën op doen of wij komen bij u thuis voor een goed advies.

Al meer dan 25 jaar actief en wij zien de belangstelling alleen maar toenemen.

Geen zin om te sjouwen met hout maar wilt u wel een gezellig vuurtje, neem dan een gashaard, veilig en gemakkelijk en toch aangenaam.

En het wordt nog mooier en gezelliger met een sfeervolle schouw.

Maar een echt knapperend vuurtje krijgt u toch met een houtkachel, is niet alleen een warmtebron, het wordt een onderdeel van je woning die het echt een thuis maakt.

Ook hebben wij hele mooie tuinhaarden, de tuin wordt steeds meer een verlengstuk van het huis en als het dan wat het weer betreft kan gaan we lekker buiten zitten bij de tuinhaard.

Wilt u meer informatie of sfeer proeven dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag.

Dias Stijlschouwen
Laan van Meerdervoort 156a
2517 BG DEN HAAG

T: 070-3615999
E: info@diasschouwen.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 13:00 - 18:00
Woensdag: Geopend 13:00 - 18:00
Donderdag: Geopend 13:00 - 18:00
Vrijdag: Geopend 13:00 - 18:00
Zaterdag: Geopend 13:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
Maandag: op afspraak aanwezig

Wij verkopen de volgende merken:

Barbas
Bellfires
Dovre
Dru
Faber
Hase
HEAT
Morsø
Nordpeis
Ruby Fires
Sikken
Spartherm
banner

Haard dealers

Dealers van haarden bieden niet alleen een breed aanbod aan haarden, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele open haard, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, demonstraties en zelfs showroommodellen om je een duidelijk beeld te geven van wat elke haard te bieden heeft. Daarnaast staan ervaren dealers klaar om je te begeleiden bij het installatieproces en bieden ze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat. Ze kunnen je ook adviseren over de beste plaatsing in je huis, hoe je het meeste uit je haard haalt, en welke accessoires je kunt gebruiken om de stijl en functionaliteit van je haard te verbeteren.

Haard ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte haard? Van moderne haard en houtkachel tot inbouwhaard en buitenhaard, je vindt het hier. Of je nu droomt van een klassieke open haard, een strakke inbouwhaard, of een milieuvriendelijke elektrische haard, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Lees hier inspirerende blogs en nieuwsartikelen en ontdek welke haard aan jouw wensen voldoet!

Advies op maat

Laat je inspireren door verschillende haardontwerpen en soorten. Of je nu een hoekhaard wilt die optimaal gebruik maakt van je ruimte, een buitenhaard voor je tuin die zorgt voor gezellige avonden buiten, of een haard op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte haard die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je haard jarenlang meegaat.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen