pinterest
Welkom in de wereld van het elektrisch!

Welkom in de wereld van het elektrisch!

Afbeelding

Een elektrische sfeerhaard is goed voor het milieu, heel erg veilig en zorgt voor enorm veel sfeer. Levensechte vlammen zonder schoorsteen brengen sfeer en warmte in elk huis en op iedere plek. Bovendien zijn de moderne elektrische haarden in een handomdraai geïnstalleerd; je hebt alleen een stopcontact voor de stekker nodig. Een ideale sfeermaker voor elke ruimte! Heb jij altijd al gedroomd van zo’n gezellige haard in huis? Bekijk de elektrische sfeerhaarden in de Shop in Shop showrooms van Stovax & Gazco en vind de haard van je dromen. 

Elektrische sfeerhaarden

De nieuwste elektrische haarden en kachels van Gazco hebben een levendig vlambeeld met LED-verlichting en verschillende standen. De haarden worden gemonteerd aan de muur of zijn te installeren als inbouwhaard. Je kan kiezen voor een haard met een vuurbed met drie verschillende vlamkleuren en ECO afstandsbediening voor zuinig energieverbruik. Voor een unieke sfeer zijn er de elektrische haarden met verschillende kleuren, die de muur achter het toestel kunnen verlichten. Deze zorgen altijd voor de juiste sfeer in je interieur!

Helemaal hot in het interieur zijn momenteel de vrijstaande kachels en ook deze zijn er in verschillende elegante elektrische modellen. De kachels hebben een realistisch branderbed met een gemakkelijk te veranderen combinatie van houtblokken, stenen en kristallen.

Vind een elektrische haard

Keuze genoeg, maar welke haard past het best bij jou? De uitgebreide collectie elektrische haarden en kachels van Gazco zijn te zien in de Shop in Shop showrooms verspreid over Nederland. Hier zijn alle elektrische modellen overzichtelijk neergezet, zodat je de mogelijkheden van de haarden van dichtbij kan bekijken. Heb je de haard gevonden met de juiste look en feel voor jouw interieur? Dan word je in de Shop in Shop meteen verder geholpen.

Afbeelding

Op dit moment zijn er Shop in Shops in Rotterdam (Noord Holland), in Benningbroek (Zuid Holland) en Dokkum (Friesland). Ook in andere provincies zullen in de loop van het jaar Shop in Shop showrooms van Gazco te vinden zijn. Alvast meer weten over de elektrische haarden van Gazco? Vraag dan hier informatie aan!

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen