pinterest
Herinneringen die saaie muren speciaal maken

Herinneringen die saaie muren speciaal maken

Herinneringen, we maken ze allemaal. Bijna dagelijks beleven we momenten waar we even een foto van maken en meestal direct delen met al onze social vrienden. We staan er niet al te lang bij stil, want het volgende moment dient zich alweer aan. Wanneer het geheugen van je telefoon het lastig krijgt ga je de opgeslagen foto’s uitzoeken en word je met een glimlach teruggebracht naar dat leuke, fijne moment. Foto’s die je een goed gevoel geven zou je iedere dag moeten zien. Kies de mooiste uit en hang ze aan de muur!

Wall of Fame

Het uitzoeken van leuke, mooie, indrukwekkende en dierbare fotomomenten is een feestje op zich. Bedenk vooraf welke muur je hiervoor wilt gebruiken, dan weet je ook meteen hoeveel foto’s je kan ophangen. Wil je een collage maken of kies je voor één foto op canvas? Hoe leuk is het om de muren van het trappengat daarvoor te gebruiken. Zo begint iedere morgen met een glimlach langs jouw Wall of Fame.

Met of zonder lijst of juist een mix

Zoals we vroeger de vakantiefoto's door elkaar heen in een album plakten, zo kan je nu op een leuke speelse manier een muur voorzien van dierbare foto's. Wil je een strak effect dan kies je voor ingelijste foto's die perfect naast elkaar hangen. Door te kiezen voor verschillende materialen krijgt jouw fotowand een heel ander effect. Een foto kan op verschillende materialen geprint worden. Wissel ze af met quotes of namen gevormd met letters van vilt. Je kan het zo gek maken als jij het wilt.

Mat of glanzend

Afhankelijk van de plek waar je jouw fotomuur creëert is goed om uit te zoeken of je voor een matte of glanzende print gaat. Een foto op plexiglas is fantastisch om te zien maar zal altijd het licht reflecteren. Kader het vlak waarin je de foto’s hangt af. De collage wordt zo meer een eenheid, en dat zorgt voor meer rust voor het oog. Dit kan je doen door met muurverf een vlak te schilderen waarbinnen je de foto's hangt. Je kan ook met tape een vlak maken, die je na het ophangen weer verwijdert.

Hangend of staand

Voor de iets minder handige klusser is het misschien een tip om te werken met zogenaamde fotoplanken. Nu hoef je niet voor iedere foto een gat te boren, maar verzamel je de perfecte plaatjes naast elkaar op de plank. Een ander voordeel is dat de muur niet in een gatenkaas verandert wanneer je de foto’s wilt verruilen voor nieuwe dierbare herinneringen. En je kan kleine souvenirtjes bij de foto's plaatsen, om de herinnering compleet te maken.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen