Een hor en de voordelen ervan uitgelegd

Niks vervelender dan insecten die maar binnen blijven komen. Het liefst hou je dat ongedierte allemaal lekker buiten de deur. Zeg nou eerlijk, er is toch echt niemand die erop zit te wachten? Beestjes in je huis terwijl je lekker het raam of de deur open hebt gezet. Dichthouden wil je ook niet, want je wil juist graag wat frisse lucht en het helpt tegen de hitte. Is er dan echt geen oplossing voor dit nare probleem? Die is er gelukkig wel. Een hor, hét product waar je naar op zoek zou moeten gaan. Maar wat is het? Waar is het voor bedoeld en wat zijn de voordelen ervan? 

Horren bieden een strakke, ongecompliceerde aanblik die bij een hele reeks bouwstijlen past.

Veiligheid in combinatie met het gebruik van schuifdeuren

Omdat veiligheidsglas zelden gebruikt werd bij de plaatsing van schuifdeuren, hebben ze een vreselijke reputatie op het gebied van veiligheid. Schuifdeuren hebben daardoor nu een slechte reputatie. Maar dat is niet langer het geval; je kunt in je huis schuifdeuren laten installeren met veiligheidsglas dat niet versplintert als het beschadigd wordt. Het gebruik van versterkte stijlen om schuifdeuren vast te zetten draagt bij tot hun stabiliteit. Dit helpt om een verbinding te leggen tussen je binnen- en buitenleefruimtes.

Schuifdeuren en horren besparen ruimte

Schuifdeuren hebben geen scharnieren omdat ze over een rails glijden in plaats van open te zwaaien. Dit maakt ze schoonmaken en onderhouden veel eenvoudiger. Omdat je ze kunt openen door eenvoudig een deur over een ander paneel te schuiven, heb je geen extra ruimte nodig voor de deurboog. Schuifdeuren glijden zacht over hun rails, en alles wat je hoeft te doen om ze te openen is ze zachtjes opzij te duwen. Zo heb je snel toegang tot plaatsen buiten, wat vooral belangrijk is in de zomermaanden als het vaak buiten is.

Moet je in de zomer je ramen openzetten of een andere oplossing zoeken?

Het is heerlijk weer, en je wilt de ramen in je huis open zetten. Je bent echter doodsbang dat allerlei ongedierte je huis kan binnendringen. Bijvoorbeeld vliegen, smerige spinnen, en vervelende muggen. Elk jaar prikken die vreselijke insecten je. Als gevolg daarvan wil je ze graag buiten houden. Je hebt de mogelijkheid om de ramen te sluiten. Nu het zo warm is, is wat frisse lucht welkom. Ontspan je gewoon en haal wat frisse lucht naar binnen. 

Ook pollen komen niet binnen

Pollen, ook zoiets dat je soms niet in je huis wil hebben. Je hebt bijvoorbeeld last van hooikoorts en je hebt dus echt heel veel last van pollen. Die wil je juist vermijden en in je huis wil je daarom veilig zijn. Je wil een plek creëren zonder pollen. Een plaats waar je even kunt ontsnappen aan die vreselijke irriterende stofjes. Een hor komt hier dan ook prima van pas. Niet alleen insecten kunnen niet door de kleine gaatjes, ook pollen passen er niet doorheen. Twijfel dus niet langer en schaf het snel aan.

Het scheelt tijd

Het klinkt gek, maar het kan echt behoorlijk wat tijd schelen in het dagelijks leven als je kiest voor een goede hor. Hoe dat zit dat leggen we je graag even uit. Door een dergelijk product zullen er dus geen insecten in je hui komen. Normaal gesproken jaag je je rot om al het ongedierte uit je huis te krijgen. Dit kost allemaal tijd, dat jagen naar beestjes. Die tijd bespaar jij je dus als je simpelweg besluit te kiezen voor een hor. En tijd? Dat is geld zoals het spreekwoord luidt. 

Naast insecten kunnen ook pollen het huis niet binnendringen. Erg fijn als je lijdt aan hooikoorts. Als laatste is beschreven hoe het product zorgt voor tijdsbesparing. Geen beestjes meer om op te jagen.

Meer weten over interieur? Bekijk dan uw-haard.nl!

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen