pinterest
Een haard in de badkamer!

Een haard in de badkamer!

Een plek die wat extra aandacht verdient

In veel woningen schiet de badkamer er een beetje bij in. Vaak wordt de badkamer vergeten, terwijl dit toch een plek is die wat extra aandacht verdient. In de badkamer begin je de dag immers met en lekkere douchebeurt, poets je je tanden en fris je jezelf op na een dag hard werken. Dé plek dus om tot rust te komen. En dus een ruimte die wat extra's verdient. Met onderstaande tips en gadgets maak je van jouw badkamer een plek waar je graag komt!

Ga voor origineel en praktisch badkamermeubilair

Kies voor origineel en praktisch meubilair in de badkamer, voordelig te koop bij Megadumptiel, om het jezelf en eventuele medebewoners zo gemakkelijk mogelijk te maken in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een Megadumptiel badkamermeubel onder de wasbak, voorzien van lades. Lekker handig als je je tanden poetst of jezelf opmaakt: je trekt de lade los en hebt de verzorgingsmiddelen direct bij de hand.

Superieur comfort met een haard

De kans is groot dat je er nog nooit van gehoord hebt: een comfortabele haard in de badkamer plaatsen. Dat kan een elektrische haard, een gashaard maar ook een houthaard zijn: het is maar net waar jouw voorkeur ligt. Als je van een verrassende, luxueuze en romantische sfeer in jouw badkamer houdt, dan is een badkamerhaard echt iets voor jou! Wat vooral lekker is, is natuurlijk dat je na een bad- of douchebeurt lekker warm blijft terwijl je jezelf afdroogt. 

Creëer gave lichteffecten

Tegenwoordig is er fantastische led-verlichting voor in de badkamer verkrijgbaar, die voordelig, veilig en energiebesparend is. Door led lampen onder planken, of het badkamermeubilair of aan het plafond te bevestigen, kun je geweldige lichteffecten creëren in de badruimte. Ideaal is dat je een enorme keuze hebt aan kleuren: zo kun je gaan voor een zacht en warm interieur met roze of rode lampjes, maar ook kiezen voor een moderne en eigentijdse uitstraling via blauw of groen licht. Het maakt eigenlijk niet uit van welke interieurtype je houdt: met led-verlichting maak je de door jouw gewenste sfeer in not time. 

Bloemen of planten in de badruimte

Steeds vaker zien we ook bescheiden bloemen en planten in de Nederlandse badkamer terug. Planten geven extra levendigheid en ambiance aan de badkamer. Ideaal is daarnaast dat ze ook de lucht verfrissen en zuiveren. Kies wel voor planten die weinig onderhoud nodig hebben en tegen vochtige omstandigheden kunnen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen